زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تدبر در قرآن، سطح تخصصی به صورت دیجی فرم

بسم الله الرحمن الرحیم متدبر گرامی سلام ضمن عرض خداقوت و آرزوی توفیق فهم و عمل به قرآن، لطفا با آرامش و در زمان مشخص شده به سوالات پاسخ دهید. *به خاطر دلشته باشیم، میزان موفقیت ما در فهم و عمل به آیات قرآن است.این آزمون هم فقط ابزاری برای فهم بهتر ما از مطالب ارائه شده است* زندگیتان سرشار از نور قرآن?

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 180 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره تماس خود را وارد نمایید *



تایید

تاریخ تولد خود را وارد نمایید



تایید

استان، شهر و روستای محل سکونت را بنویسید



تایید

میزان تحصیلات خود را وارد نمایید *



تایید

آیا تا کنون دوره ی قرآنی خاصی شرکت کرده اید؟ در صورت شرکت توضیح دهید.



تایید

1. حداقل سه اصل از چهارده اصل مراجعه به قرآن را نام ببرید.



تایید

2. با توجه به «قول فصل» بودن قرآن که در سوره مبارکه طارق به آن اشاره شده است، با چه رویکردی می‌بایست به قرآن مراجعه کرده و از آن در زندگی بهره برد؟



تایید

3. کدامیک از جملات زیر نادرست است؟



تایید

4.کدامیک از جملات زیر معنای دقیق‌تر و جامع‌تری برای «تدبر در قرآن» است؟



تایید

5. کدامیک از تعاریف زیر را می‌توان به عنوان تعریف «تلاوت قرآن» در نظر گرفت؟



تایید

6. در دوره به سیزده روش برای مطالعه قرآن با توجه به قالب مطالعه اشاره شده است، از این میان به پنج مورد اشاره کنید.



تایید

7. در سوره مبارکه کوثر تدبر کرده و پاسخ سوالات زیر را بدهید. __________________________________________________ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ‏ به نام خداوند بخشنده مهربان إِنَّا أَعْطَيْناكَ الْكَوْثَرَ (1) همانا ما به تو خير بسیار داديم‏. فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَ انْحَرْ (2) پس براى پروردگارت نماز بخوان و قربانى كن‏. إِنَّ شانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ (3) البته دشمن تو، هم اوست که بی‌نسل و بلا عقب است‏. ------------------------------------------------------- عطو (أعطینا) دادن چیزی به کسی به اقتضای آنچه در نفس است از بزرگی و التزام کثر (کوثر) در مقابل کمی به معنای زیادی است و کوثر صیغه مبالغه است. صلی (صلّ) ستایش زیبا و مطلق و کامل را گویند و از این رو به نوعی عبادت خاص اطلاق می‌شود که همان نماز است. ربّ سوق دادن یک چیز به سمت کمال و رفع کردن نواقص آن انحر (نحر) شکل خاصی از قربانی کردن است که به قربانی کردن شتر اطلاق می‌شود. شانئ (شنأ) بغض همراه با کراهت و دوری گزیدن أبتر (بتر) قطع کردن در قبال تمام شدن و جریان داشتن _______________________________________________ الف) با توجه به ترجمه سوره، حداقل 10گزاره یادداشت کنید. ب) با توجه گزاره‌های قبلی و همچنین معنای کلمات سوره، حداقل 5 گزاره دیگر یادداشت کنید. ج) از میان گزاره‌های یادداشت شده، حداقل 2 گزاره را به عنوان گزاره تعقلی که می‌توان آنها را معیاری برای زندگی دانست، انتخاب کرده و یادداشت کنید. د) از مجموع گزاره‌ها، غرض سوره را در یک بند یادداشت کنید. ه) در انتها 2 گزاره‌های طهارتی و عملی جهت نیل به غرض سوره بیان کنید.



تایید

8. با توجه به برنامه‌ای که برای مطالعه قرآن در کتاب عنوان شده است، برنامه شما برای ادامه مطالعه قرآن و تدبر در آن چیست؟



تایید