زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید و پرورش مرغ (پودمان2) 99/11/25 به صورت دیجی فرم

1- تعداد 10 سوال تستی و 3 سوال تشریحی است.
2- برای قبولی باید حداقل 6سوال تستی و 1 سوال تشریحی پاسخ صحیح دهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 10 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱- از عوامل موثر در بازدهی ماشین های جوجه کشی رعایت اصول بهداشت ....................... ......... پایان دوره جوجه کشی است. (0.25 نمره)



تایید

۲- مدت زمان جوجه کشی مرغ ......... روز است. (0.25 نمره)



تایید

۳-زمان انتقال جوجه ها از ستر به هچر علاوه بر تعداد روزها، زمانی است که جنین ........  از تخم ها شروع به نوک زدن به پوسته کنند. (0.25 نمره)



تایید

۴- دما و رطوبت اتاق درجه بندی جوجه ها به ترتیب باید چه مقدار باشد؟ (0.25 نمره)



تایید

۵- میزان ورود هوا برای ۱۰۰۰ تخم ، در ستر چه مقدار است؟ (0.25 نمره)



تایید

۶- در هیچ موفق جوجه ها در عرض............ از تخم خارج می شوند. (0.25 نمره)



تایید

۷- مفهوم شکل زیر چیست؟ (0.25 نمره)
دریافت سوال 7



تایید

۸- اندازه تخم بزرگتر و ضخامت بیشتر تخم به ترتیب چه اثری بر طول دوره جوجه کشی دارند؟ (0.25 نمره)



تایید

۹- دما و رطوبت هچر نسبت به ستر به ترتیب چگونه است؟ (0.25 نمره)



تایید

۱۰- در دمای ۳۰ درجه چه تعداد جوجه در کارتن حمل جوجه ریخته می شود؟ (0.25 نمره)



تایید

۱۱- دو دلیل انتقال جوجه ها از ستر به هچر را بنویسید. (1 نمره)



تایید

۱۲- توضیح دهید فصل جوجه کشی چه تاثیری بر طول جوجه کشی دارد؟ (1.5 نمره)



تایید

۱۳- چهار مورد از مشخصات جوجه وازده را بنویسید. (1 نمره)



تایید