زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آز علوم وفناوری غلات به صورت دیجی فرم

دانشجوی گرامی با سلام
لطفا به سوالات زیر با دقت پاسخ دهید
مدت زمان پاسخگویی 60 دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در مورد سختی آرد و اهمیت آن در تکنولوژی نان توضیح دهید (2 نمره)



تایید

در آزمون pelshenke طولانی شدن مدت زمان آزمون نشان دهنده چیست ؟ توضیح دهید (2 نمره)



تایید

افزایش رطوبت چه تأثیر بر test weight دارد شرح دهید (2 نمره)



تایید

برای اندازه گیری فعالیت آلفا آمیلاز از چه آزمونی استفاده می شود. نحوه اثر آن را توضیح دهید (2 نمره)



تایید

عدد فالینگ 250 از دستگاه بدست آمده است. لطفا برداشت خود را از این مقدار عددی در تولید آرد شرح دهید (2 نمره)



تایید

دلیل انجام آزمون زلنی و مکانیسم عمل آن رو توضیح دهید (2 نمره)



تایید

در مورد اهمیت وزن هزاردانه و وزن هکتولیتر توضیح دهید. (2 نمره)



تایید

در مورد شکل زیر توضیح دهید. (2 نمره)
دریافت سوال 1



تایید

انواع ارد به لحاظ کاربرد را توضیح دهید (2 نمره)



تایید

میزان wet gluten بدست آمده از آزمون 32 است. لطفا توضیح دهید آیا این مقدار برای تولید شیرینی مناسب است یا خیر. (2 نمره)



تایید