زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس5سلامت وبهداشت به صورت دیجی فرم

آزمون تشریحی, زمان30دقیقه .طراح دبیرمربوطه رحیمی

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

برای آنکه کارآیی لازم برای حفظ سلامت بدن حاصل شودکدام مواردبایدرعایت کرد? (1 نمره)



تایید

بیشترین آلودگی باموادغذایی براثربی احتیاطی درچه مراحلی ایجادمی شوند? (1 نمره)



تایید

اطلاع ازکدام اصول می تواندبه استفاده ازموادغذایی سالم کمک می کند? (0.75 نمره)



تایید

نکات بهداشت فردی راکه افرادشاغل در مکان های تولید غذا بایدرعایت کنندبنویسید? (1 نمره)



تایید

رعایت بهداشت موادغذایی ازتهیه تامصرف شامل کدام موارداست? (1 نمره)



تایید

برای نگهداری غذا به صورت داغ یاسر درچه دماهایی بایدانجام شود؟ (1 نمره)



تایید

هریک ازموارد زیرجزءکدام اصول وموازین بهداشتی درجلوگیری ازآلودگی وفسادموادغذایی است؟
 الف)نداشتن زیورآلات:

 ب)کوتاه نگهداشتن ناخن ها:
 
ج)مبارزه باحشرات گوناگون: 

 د)پختن کامل غذا :
(1 نمره)



تایید

رعایت بهداشت محیط درچه مراحلی برای موادغذایی باید رعایت شود؟ (1 نمره)



تایید

فسادمواد غذایی یعنی چه؟ (1 نمره)



تایید

عوامل شیمیایی که سبب ایجادفساد درمواد غذایی می شوندرانام ببرید? (0.5 نمره)



تایید

عوامل بیولوژیکی که باعث ایجادفساد درموادغذایی می شوندرانام ببرید?۴مورد (1 نمره)



تایید

چرامیوه های ضربه دیده زودترفاسدمی شوند? (0.5 نمره)



تایید

عوامل ایجادکننده بیماری های غذازاد یابیماری های ناشی ازغذاکدامند? (1 نمره)



تایید

عوارض بیماری های غذازاد رانام ببرید? (0.5 نمره)



تایید

عوامل فیزیکی که سبب ایجاد فساددرموادغذایی می شوندرانام ببرید? (1 نمره)



تایید

سوسک های خانگی (سوسری)چگونه میکروب هاراازمنابع آلوده به مواد غذایی منتقل می کنند? (0.75 نمره)



تایید

جدول زیردرارتباط بافسادموادغذایی است هریک از مواردسمت راست بایکی ازمواردسمت چپ ارتباط منطقی داردآن راپیداکنید: (1 نمره)
دریافت سوال 17



تایید