زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون نوبت دوم برنامه ریزی امور تغذیه پایه ی دهم به صورت دیجی فرم

باسلام سوالات را با دقت  بخوانید وپاسخ دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدامیک از موارد زیر جزئ عادات غذایی صحیح است؟ (2 نمره)



تایید

به پیش غذا یا اشتهاآور گفته میشود؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر جزو عوامل بیولوژیک آلوده کننده ی مواد غذائیست؟ (2 نمره)



تایید

معمولا در چیدن میز یا سفره کارد وچنگال در کدام طرف بشقاب قرار میگیرد؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک از مواد مغذی زیر برای استحکام ورشد استخوان ها ضروریست؟ (2 نمره)



تایید

منطور از خوابانیدن برنج در آب نمک غلیظ چیست؟ (2 نمره)



تایید

مقاوم ترین روغن ها.......وبعد از آن ....است. (2 نمره)



تایید

مارمالاد چیست؟ (2 نمره)



تایید

چنانچه درجه ی فر گاز ۱۲۰،۱۱۰،۱۵۰ سانتی گراد باشد میزان گرمایی آن چقدر است؟ (2 نمره)



تایید

نمک گوشتهای قرمز را چه موقع اضافه میکنند؟ (2 نمره)



تایید

علت ترک خوردن سطح کیک چیست؟ (2 نمره)



تایید

وزن یک قاشق سوپخوری آرد و۱ قاشق سوپخوری شکر ونمک معادل چند گرم است؟ (2 نمره)



تایید

چگونه تشخیص میدهیم شربت مربا قوام امده است؟ (2 نمره)



تایید

مهمترین عوامل مکانیکی فاسدکننده ی مواد غذایی کدام است؟ (2 نمره)



تایید

این سخن از کدام امام شیعیان است؟
خداوند هیچ خوردنی ونوشیدنی را حلال نکرده مگر در ان منفعت ومصلحت بوده باشد؟
(2 نمره)



تایید

در پسته،گردو وفندق چه سمی بوجود می آید؟ (2 نمره)



تایید

بهتر است چای چه زمانی پیش یا پس از صرف غذای اصلی نوشیده شود؟ (2 نمره)



تایید

در کدام یک از مواد غذایی یک پیمانه برابر با ۲۰۰ گرم نمیباشد؟ (2 نمره)



تایید

دو ویژگی مرغ ناسالم چیست؟ (2 نمره)



تایید

به روش حرارت دادن غیر مستقیم روی بخار آب گفته میشود؟ (2 نمره)



تایید

غذای تهیه شده برای خانواده باید دارای کدامیک از ویژگیهای زیر باشد؟ (2 نمره)



تایید

به خوابانیدن گوشت مرغ، ماهی و...در موادی مانند پیاز ،آبلیمو که باعث ترد ومزه دار شدن مواد غذیی میشود.......میگویند؟ (2 نمره)



تایید

چه نوع سفره ای برای پذیرایی مناسب است؟ (2 نمره)



تایید

چرا بهتر است که لپه را قبل از اضافه کردن به خورش تفت دهیم؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک از مواد غذایی منبع ویتامین  Kشناخته شده اند؟ (2 نمره)



تایید