زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان سه غلات به صورت دیجی فرم

به نام خالق زیبایی ها
سئوالات  نمره منفی  ندارد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در انبار نگهداری مغزها محیط گرم باعث    .....         و رطوبت بالای ۶۵ تا ۷۰ درصد موجب    .......       می شود (1 نمره)



تایید

کدام یک از اهداف مخلوط کردن خمیر کیک نیست (1 نمره)



تایید

کدام ویژگی در مورد کیک روغنی غلط است (1 نمره)



تایید

چرا خمیر کلوچه و دونات باید سفت تر از خمیر کیک باشد (1 نمره)



تایید

مصرف زیاد شکر و روغن مایع در فرمول خمیر کلوچه چه معایبی را در محصول ایجاد می کند (1 نمره)



تایید

کدام یک جزء نقش های شیر خشک در دونات نیست (1 نمره)



تایید

اولین مرحله در کرم کردن کدام است (1 نمره)



تایید

در تهیه کیک میزان تخم مرغ مصرفی با کدام یک از مواد اولیه رابطه مستقیم دارد (1 نمره)



تایید

در تهیه دونات برای تکمیل ور آمدن خمیر از چه ماده ای استفاده می شود (1 نمره)



تایید

کدام جمله صحیح است (1 نمره)



تایید

کدام یک از عوامل بر روی زمان پخت کلوچه تاثیر دارد (1 نمره)



تایید

دستگاه پیلوپک کدام یک از کارهای زیر را انجام نمی‌دهد (1 نمره)



تایید

کدام ویژگی  روغن سرخ کردن دونات  نیست (1 نمره)



تایید

کدام یک از افزودنی های زیر باعث جلوگیری از رشد کپک و مخمر در کیک میشود (1 نمره)



تایید

کدام یک از مزایای استراحت خمیر در دونات نیست (1 نمره)



تایید

افزایش دمای سرخ کردن دونات باعث کدام عیب می شود (1 نمره)



تایید

برای نامگذاری انواع کلوچه ها حداقل چند درصد از وزن مغزی کلوچه باید ماده ای باشد که کلوچه با نام آن ماده خاص مشخص  شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه غلط است (1 نمره)



تایید

پایدار کردن امولسیون خمیر نقش کدام یک از مواد اولیه کیک است (1 نمره)



تایید

ژلاتینه شدن نشاسته در کدام مرحله از تولید کیک ایجاد می شود (1 نمره)



تایید