زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آزمایشگاه درس علوم و فناوری غلات به صورت دیجی فرم

دانشجوی گرامی 
با سلام
ضمن آرزوی موفقیت در امتحان پیش رو لطفا به موارد زیر توجه فرمایید: 
1- سوالات را به دقت خوانده و پاسخ دهید.
2- زمان در نظر گرفته شده کافی بوده و سعی کنید با اتکا به اطلاعات خود پاسخگوی سوالات باشید تا دچار کمبود وقت نشوید
3- سوالات پس از مهلت مقرر خود به خود از دسترس خارج می شوند.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

 آزمون فالینگ نامبر به چه منظور انجام می شود و چنانچه عدد فالینگ به دست آمده از آزمون 195 باشد چه تحلیلی خواهید داشت. توضیح دهید. (2 نمره)



تایید

 اصلاحات زیر را توضیح دهید
 افت قابل مصرف
 دانه چروکیده
 دانه سیاهک زده
 دانه سرما زده
(2 نمره)



تایید

 اساس روش آزمون falling number را توضیح دهید. (2 نمره)



تایید

عوامل موثر در Test Weight را نام ببرید و توضیح دهید چه زمانی افزایش و چه زمانی کاهش می یابد. (2 نمره)



تایید

 هدف از انجام آزمون زلنی را به اختصار توضیح دهید (2 نمره)



تایید

در آزمون زلنی به چه دلیل اسید لاکتیک جوشانده می شود؟ (2 نمره)



تایید

 انواع گلوتن را نوشته و توضیح دهید. (2 نمره)



تایید

تصویر زیر مربوط به کدامیک از بیمار های گندم است به اختصار توضیح دهید (2 نمره)
دریافت سوال 7



تایید

 مزایا و معایب آسیب دیدگی نشاسته در آرد را توضیح دهید. (2 نمره)



تایید

طبقه بندی صنعتی دانه های گندم جهت تولید ارد را به اختصار شرح دهید (2 نمره)



تایید