زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون مستمر پودمان یک خشکبار و گیاهان دارویی به صورت دیجی فرم

سلام خانم های گل.🌺🌺🌺 مدیریت زمان
دقت
و سرعت عمل همراه با آن فراموش نشود. موفق باشید. 🍀

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 22 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

کدام گزینه درست است؟ (1 نمره)



تایید

در کدام نوع خشک کن یک صفحه مشبک با حرکت ارتعاشی و حرکت هوای داغ از بالا به پایین وجود دارد. (1 نمره)



تایید

به دستگاه ورقه کن ....... می گویند.

(1 نمره)



تایید

انبار حبوبات و غلات کدام است؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه درست است؟ (1 نمره)



تایید

حالتی که قسمتی از هسته میوه خشک نمایان است؟ (1 نمره)



تایید

میوه پایه در ........ مقدار ....... را تشکیل می دهد. (1 نمره)



تایید

کدام میوه جزو خانواده رزاسه نیست؟ (1 نمره)



تایید

آنزیم قهوه ای شدن آنزیمی
.... است.
(1 نمره)



تایید

کدام مورد تغلیظ کننده است؟ (1 نمره)



تایید

مقدار ..... در آب شستشو باید بین ۳ تا ۵ppm باشد. (1 نمره)



تایید

انبار نگهداری میوه باید مجهز به کدام موارد باشد؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد جزو علت های قهوه ای شدن سیب در هنگام برش دادن ان نیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد شیرین کننده است ؟ (1 نمره)



تایید

ساده ترین و کم هزینه ترین روش خشک کردن ..... است. (1 نمره)



تایید

کاتر چیست؟ (1 نمره)



تایید

زمان خشک کردن لواشک به کوام عامل بستگی ندارد؟ (1 نمره)



تایید

حداقل فاصله پالت ها در انبار از دیوار چقدر است؟ (1 نمره)



تایید

برای جلوگیری  از قهوه ای شدن انزیمی از کدام مواد به صورت محلول استفاده نمی شود؟ (1 نمره)



تایید

اسیدیته لواشک بر حسب کدام اسید آلی گزارش می شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد ازمون شیمیایی نیست (1 نمره)



تایید

کدام ازمون میکروبی نیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام خشک کن ها به صورت همسو و ناهمسو طراحی نمی شوند.

(1 نمره)



تایید

قانونی که در انبارهای مواد غذایی باید رعایت شود کدام است؟ (1 نمره)



تایید

جدا کردن ناخالصی های بلندتر و کوتاه تر از غلات توسط.... انجام می شود. (1 نمره)



تایید

جعبه تعریق در کدام مرحله تولید میوه خشک به کار می رود؟ (1 نمره)



تایید

اسم ماده ای که سبب تلخی هسته زرد آلو میشود چیست؟ (1 نمره)



تایید

کپک زدگی جزو کدام نوع فساد است؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد جزو عوامل درونی موثر بر نگهداری میوه نیست؟ (1 نمره)



تایید

دمای زیر صفر برای نگهداری کدام مورد استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

قطر سوراخ های صافی در تولید پوره میوه بین ..... میلی متر است. (1 نمره)



تایید