زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تغذیه به صورت دیجی فرم

با دقت پاسخ دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 28 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

ویژگی مواد مورد نیاز برای تهیه غذاهای خمیری چیست (0.75 نمره)



تایید

درساخت تمام سس ها از... استفاده میشود (0.5 نمره)



تایید

خمیر تهیه شده را تا چه مدت میتوان در فریزر نگه داشت (0.5 نمره)



تایید

بهترین زمان اضافه کردن خامه به سس چه زمانی است (0.5 نمره)



تایید

کدامیک جز افزدونی ها میباشد (0.5 نمره)



تایید

این افزودنی  برای ترکیب آب و روغن بکار میرود (0.5 نمره)



تایید

کدامیک جز پیش غذا محسوب میشود (0.5 نمره)



تایید

پایه اصلی این نوع سالاد سیب زمینی است (0.5 نمره)



تایید

متداولترین مورد استفاده از آنزیم ها  ... است (0.5 نمره)



تایید

برای طولانی کردن عمر کاهو برای سالاد چه باید کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

برای طعم دار کردن غذاهای دریایی از این نوع سس استفاده میشود (0.5 نمره)



تایید

جهت طعم دار کردن خمیر پیتزا از این نوع سس استفاده میشود (0.5 نمره)



تایید

نوعی نان نازک که داخل ان مواد غذایی مختلف قرار میدهند (0.5 نمره)



تایید

پایه و اساس تمام سس ها ... و ... است (0.5 نمره)



تایید

خمیر کیش شامل چند بخش است نام ببرید (2 نمره)



تایید

تقسیم بندی انواع سالاد چیست (0.75 نمره)



تایید