زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فرآورده های لبنی پودمان 1 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

میزان چربی وکربوهیدرات در شیر به ترتیب چنددرصد است



تایید

پروتیین پنیر ساز شیر چیست ومهمترین املاح موجوددر شیر کدامند



تایید

وجودرنگ صورتی در شیر نشان دهنده چیست



تایید

کدامیک از مزایای شیر همگن نمیباشد 



تایید

اصلی ترین عامل فساد در شیرهای دارای بار میکروبی بالا کدام گروه از باکتریهای زیر میباشد



تایید

در کدام روش فرآیند حرارتی شیر تمام میکروب های آن چه فرم رویشی وچه اسپورها نابود میشوند



تایید

منظور از خاصیت لیپولیتیکی در شیر چیست



تایید

مزایای استفاده از بسته بندی پری پک چیست



تایید

تفاوت روش cipدر سطوح سرد وگرم چیست



تایید

شاخص پاستوریزاسیون شیر نابودی کدام میکروارگانیسم است و چه آنزیمی غیر فعال میشود



تایید

برای تهیه ۶۰۰ کیلو گرم شیر استاندارد ۲/۵درصد چربی چند کیلو گرم خامه ۳۰ درصد چربی وچند کیلو گرم شیر پس چرخ ۰/۵درصد چربی نیازداریم



تایید

اگر لاکتو دانسیمتر عدد۳۵ را در دمای ۱۲ درجه نشان دهد چگالی یا دانسیته چقدر است (تصحیح دمایی)



تایید

در آزمون الکل بعد از اضافه کردن الکل به شیر اگر شیر تازه باشد بر جدار ظرف رسوب تشکیل میدهد



تایید

اندازه گیری اسیدیته در شیر میزان باکتریهای موجوددر آن را نشان میدهد



تایید