زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان 5 کتاب غلات وفراورده های آن به صورت دیجی فرم

تاریخ ازمون  پنجشنبه14مرداد 1400 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

برای تهیه رشته اشی از کدام نوع آرد استفاده نمیشود؟



تایید

ایجاد شبکه گلوتنی مربوط به نقش کدام ماده زیر در تهیه رشته اشی نمی باشد؟



تایید

گزینه نادرست کدام است؟



تایید

کدام یک از ویژگی‌های آرد سمولینا نیست؟



تایید

جمله نادرست کدام است؟



تایید

کار غلتک برش رشته را در دو کلمه بنویسید 



تایید

دمای خشک کن و رطوبت خشک کن در تهیه رشته آشی چگونه باشد برای هر کدام  یک عددی بنویسید .



تایید

برای تهیه رشته ۵گرم نمک استفاده کرده ایم باتوجه به ۵درصد نمک ارد، چقدر آرد استفاده شده است؟ 



تایید

یک جنس برای بسته بندی رشته مثال بزنید .



تایید

هیدراتاسیون گلوتن نقش کدام ماده اولیه تهیه پاستا است؟ مقدار مصرف آن چقدر است؟



تایید

نام دو ماده را در تهیه پاستا بنویسید که ارزش غذایی پاستا را بیشتر می‌کند.



تایید

تضعیف رنگ پاستا و چسبیدن آنها به هم به چه علت است؟ 



تایید

چرا پمپ خلا در اکسترودر  باعث خوش رنگ تر شدن پاستا میشود؟ یک مورد 



تایید

یک شباهت مخلوط کن یک شافتی و دو شافتی چیست؟



تایید

کدام نوع ارد در خمیرگیر ، زمان اختلاط کمتری نیاز دارد ؟ آرد نول یا آرد سمولینا؟



تایید

ایجاد شکل مناسب در خمیر و بهبود کیفیت خمیر ، حاصل کدام عملیات در اکسترودر است ؟



تایید

چرا گاهی موقع  خشک کردن خمیر  ماکارونی  ، محصول ترش میشود؟



تایید

پیاله های تقسیم  و اره های مخصوص در کدام مرحله تهیه پاستا استفاده می‌شود؟ 



تایید

خمیر پاستا قبل وبعد از خشک کردن چقدر رطوبت دارد؟ هر دو را ذکر کنید 



تایید