زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون دام و طیور پودمان 4، واحد تولید ناگت به صورت دیجی فرم

ازمون تصادفی است و امکان برگشت وجود ندارد.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

دمای عمق ناگت پخته شده چقدر باید باشد؟ (1 نمره)



تایید

اضافه کردن کدام مواد به خمیر ناگت مجاز نیست ؟ (1 نمره)



تایید

دما و زمان سرخ کردن ناگت چقدر است؟ (1 نمره)



تایید

از چه گوشت مرغی نباید در تهیه ناگت استفاده کرد (1 نمره)



تایید

کدام جمله صحیح است؟ (1 نمره)



تایید

برای بهتر جدا شدن خمیر از داخل قالب ها از چه وسیله ای استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام جمله صحیح نیست؟ (1 نمره)



تایید

هدف از لعاب زنی چیست؟  (1 نمره)



تایید

ناگت را با چه روشی منجمد می کنند؟ (1 نمره)



تایید

در مواد اولیه ناگت چه مواردی را باید کنترل کرد؟ (1 نمره)



تایید

در تولید ناگت کدام ماده نقش امولسیون کنندگی دارد؟ (1 نمره)



تایید

میزان نمک مجاز در تهیه ناگت چقدر است؟ (1 نمره)



تایید