زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس سلامت و بهداشت ( دبیرستان مریم ) به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۲ - عبارات درست و نادرست را مشخص کنید . 

الف - در هرم غذایی هر چه  از بالای هرم به سمت پایین  حرکت کنیم حجم  گروه های غذایی کمتر می شود.

ب - وزن  مطلوب برای هر فرد بسته به سن و قد و جنس وی متفاوت  است .

پ - خود مراقبتی گام اول در حفظ سلامت خویش است . 
ت - مهم ترین منبع طبیعی ید انواع مغز ها و خشکبار  می باشد .

ت - در روش های پیشگیری  غالبا نیازی به منابع خارجی،  تهیه مواد  و دارو ها و  تجهیزات  وجود ندارد.
(1.25 نمره)



تایید

۱۳ - چرا نمی توان مقدار  واضحی برای مصرف آب روزانه  برای همه افراد پیشنهاد داد؟  (0.5 نمره)



تایید

۱۱ - در هر یک از مواد زیر نوع اسید چرب را مشخص کنید .

الف - روغن  زیتون            ب - کره
(0.5 نمره)



تایید

۱۲ - طبقه بندی  نمایه توده شا خص بدنی  بر اساس فرمول شاخص توده بدنی  برای کدام گروه از افراد کاربرد ندارد؟  ۳ مورد ذکر کنید. (0.75 نمره)



تایید

۱ - جاهای خای را باکلمات مناسب کامل کنید .

الف - واحد اندازه گیری  انرژی .......است .

ب - قابل  درک ترین بعد سلامت ، سلامت .......است .
پ - غنی ترین  .منبع  ویتامین ( د ) ......... .....‌.‌‌‌‌‌...........است .
ت - مواد معدنی یکی دیگر از مواد مغذی هستند که عملکرد های ....‌..‌..بدن را تنظیم می کنند .
(1.5 نمره)



تایید

۵ - کدام  مورد از عوامل چاقی  محسوب  نمی گردد؟  (0.5 نمره)



تایید

۱۰ - دو مورد از عوارض جانبی  کاهش وزن  سریع را بنویسید . (0.5 نمره)



تایید

۴ - کدام  گزینه بر سلامت موثر نیست ؟  (0.5 نمره)



تایید

۳ - کدام گزینه از منابع  اصلی کربوهیدارات  های پیچیده نمی باشد . (0.5 نمره)



تایید

۶ - از بین کلمات  داخل پرانتز گزینه مناسب را انتخاب کنید. 
الف - ویتامین  (A -  B) در بدن ذخیره نمی شود .
ب - روی موجود در مواد غذایی حیوانی  نسبت به روی مواد غذایی  گیاهی  بهتر ( جذب -  دفع ) می شود. 

پ - داشتن عملکرد مناسب در برخورد  با مشکلات مربوط به بعد ( روانی - معنوی ) می باشد.

(0.75 نمره)



تایید

۸ - منظور از پروتئین  های کامل چیست ؟  با ذکر مثال بیان کنید . (1 نمره)



تایید

۹ - انواع الگوهای چاقی را نام برده و ذکر کنید کدام یک خطر بیشتری دارد .، چرا ؟ (1 نمره)



تایید

۷ - کمبود هریک از مواد زیر چه عارضه ای ایجاد می کند؟ 

الف - آهن          ب - ید        ج - کلسیم 
(0.75 نمره)



تایید