زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

1. معنی سلامت در لغت نامه دهخدا و فرهنگ معیین به ترتیب کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

2. با توجه به دیدگاه اسلام ، در تعریف سازمان بهداشت جهانی از  سلامت، از کدام جنبه غفلت شده است؟  (0.5 نمره)



تایید

3. این بعد از سلامت داشتن قدرت تطابق با شرایط محیطی و بروز عکس العمل مناسب از فرد در برابر مشکلات و حوادث زندگی را نیز شامل می شود. (0.5 نمره)



تایید

4. این تعریف از کیست؟
« سلامت برخورداری از رفاه جسمی، روانی، و اجتماعی و نه فقط نداشتن بیماری و نقص عضو است.»
(0.5 نمره)



تایید

5. کدام مورد در رابطه با پیشگیری صحیح نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

6. این گروه از مواد مغذی نقش مهمی در عملکرد اندام های درونی بدن ( قلب، کلیه و...) سیستم عصبی و ماهیچه ها بازی می کنند. (0.5 نمره)



تایید

7. این گروه از مواد مغذی به دو گروه کلی محلول درچربی و محلول در آب تقسیم می شوند (0.5 نمره)



تایید

8. سدیم چه نوع مواد مغذی است و چه نقشی در بدن دارد؟ (1 نمره)



تایید

9. حیاتی ترین نیاز بدن و پر مصرف ترین ماده غذایی است که در تمام فعل و انفعالات بدن نقش دارد. (0.5 نمره)



تایید

10. کمبود آن در کودکان موجب کاهش رشد و کوتاهی قد و تأخیر در بلوغ آنها می شود. (0.5 نمره)



تایید

11. کدام عبارت در باره مصرف مکمل ها نادرست است (0.5 نمره)



تایید

12. غنی ترین منبع ویتامین «د» کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

13.غذا های دریایی مهم ترین منبع تأمین این ماده غذایی است. (0.5 نمره)



تایید

14. پرو تئین اضافی در بدن به انرژی تبدیل می شود. یا به شکل چربی در بدن ذخیره می شود. (0.5 نمره)



تایید

15. اصل تعادل در برنامه غذایی روزانه، یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی که در شش گروه اصلی غذایی قرار می گیرند. (0.5 نمره)



تایید

16. عادت های غذایی یکی از مهم ترین عوامل مؤثر در شکل گیری الگوی غذایی افراد است. (0.5 نمره)



تایید

17. 90 درصد ویتامین «د» مورد نیاز بدن در اثر تابش نور مستقیم آفتاب بر پوست ساخته می شود. (0.5 نمره)



تایید

18. مواد غذایی که در بالای هرم غذایی قرار دارند دارای بیشترین حجم هستند، یعنی افراد از این گروه غذایی باید بیشتر مصرف کنند. (0.5 نمره)



تایید

19. در بین عوامل مؤثر بر سلامت، ..................با سهم 50% بیشترین تأثیر را بر  سلامت افراد دارد. (0.5 نمره)



تایید

20. واحد سازنده پروتئین .....................است. (0.75 نمره)



تایید

21. سبزی های سبز تیره و زرد تیره منبع .................... هستند. (0.5 نمره)



تایید

22. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، کدام بیماری ها ارتباط مستقیم با سبک زندگی دارند؟ (1 نمره)



تایید

23. خود مراقبتی چیست؟ (1 نمره)



تایید

24. انواع خود مراقبتی  کدامند؟ (1 نمره)



تایید

25. گام اول در حفظ سلامت چیست؟ (0.75 نمره)



تایید