زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون نوبت اول سلامت و بهداشت(دی ماه 1399-هنرستان شهید مطهری) به صورت دیجی فرم

آزمون نوبت اول سلامت و بهداشت-هنرستان شهید مطهری

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

۱-درستی یا نادرستی عبارات زیر را مشخص کنید.

الف) از نظر سازمان بهداشت جهانی ، سلامت یعنی نداشتن بیماری و نقص عضو.

ب  ) اولین گام برنامه ریزی برای خود مراقبتی این است که هدف خود را تعیین کنیم.

ج) کربوهیدرات مورد نیاز بدن به صورت گلیکوژن در کبد ذخیره می شود.

د) منابع تامین غیر مستقیم آب بدن از راه مصرف چای و قهوه می باشد.

هـ) قابل درک ترین بعد سلامت ، سلامت جسمانی است.

و)  به طور کلی در مواد غذایی چهار نوع پروتئین وجود دارد.
(1.5 نمره)



تایید

۲- در هر مورد گزینه ی صحیح را مشخص کنید. الف-  داشتن روحیه ی انتقادپذیری از ویژگی های کدام بعد سلامت است؟ (0.25 نمره)



تایید

۲- ب-کدام مورد از ویژگی های سلامت معنوی می باشد؟ (0.25 نمره)



تایید

۲-ج- بدن قادر به ذخیره سازی کدام ویتامین نمی باشد؟ (0.25 نمره)



تایید

۲-د-بیماری کم خونی ناشی از کمبود کدام ماده معدنی در بدن است؟ (0.25 نمره)



تایید

۲-ه-کدام مورد یک پروتئین ناقص است ؟  (0.25 نمره)



تایید

۲-و-کدام مورد از اختلالات غذا خوردن می باشد؟ (0.25 نمره)



تایید

۳-جاهای خالی را با عبارت مناسب کامل کنید.

الف) بر اساس قانون تعادل انرژی، تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به دو عامل  ..........  و .............  بستگی دارد .

ب)  نشانه  اصلی بیماری دیابت  .............. می باشد .

ج) ............. یکی از شایع ترین بیماری های انگلی است که از طریق پوست و مو سرایت می کند .

د) به ازای مصرف هر گرم کربوهیدارت     ..........کیلو کالری انرژی در بدن تولید می شود.

هـ) بیشترین علت مرگ و میر  در ایران مربوط به بیماری های ................... می باشد.   

و )مدت زمان طلایی برای نجات فرد مبتلا به سکته مغزی .......................  می باشد
(2.25 نمره)



تایید

۴-چرا تعریف سازمان جهانی بهداشت از سلامت، از دیدگاه دین اسلام تعریفی کامل نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

۵- ابعاد سلامت را نام ببرید . (1 نمره)



تایید

۶- در هرم غذایی مواد غذایی به چند گروه تقسیم بندی می شوند، آنها را نام ببرید. (1.5 نمره)



تایید

۷- از آداب صحیح خوردن و آشامیدن که در فرهنگ اسلامی بر آنها توصیه شده است چهار مورد را بنویسید. (1 نمره)



تایید

۸-دو مورد از مشکلات غددی ناشی از چاقی را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

۹-منظور از فساد مواد غذایی چیست؟    (0.5 نمره)



تایید

۱۰- چرا امروزه میزان بیماری های غیرواگیردارنسبت به بیماری های واگیردار افزایش یافته است؟ (2مورد) (0.5 نمره)



تایید

۱۱-مهمترین عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را بنویسید؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۲- در بیماری قلبی منظور از پلاک چیست؟ (1 نمره)



تایید

۱۳- از راههای پیشگیری و کنترل فشار خون  چهار مورد را نام ببرید. (1 نمره)



تایید

۱۴-منظور ازHDL یا کلسترول خوب چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۵- تعریف سرطان را بنویسید؟ (1 نمره)



تایید

۱۶- چهار نمونه از آزمایش های شایع غربالگری سرطان را نام ببرید. (1 نمره)



تایید

۱۷- عوامل خطرساز قابل پیشگیری دیابت نوع دو را نام ببرید.  (1 نمره)



تایید

۱۸- انواع بیماری های واگیردار  را بر اساس روش انتقال و انتشار نام ببرید. (1.25 نمره)



تایید

۱۹- چگونه می توان از انتقال بیماری هپاتیت بی جلوگیری کرد؟ (چهار مورد) (1 نمره)



تایید

۲۰- روش های انتقال ویروس HIV را نام ببرید.  (1 نمره)



تایید