زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان جبرانی سالاد ساز و اردور ساز به صورت دیجی فرم

صحیح یا نادرست بودن عبارات زیر را مشخص کنید. (10 نمره)

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 12 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید. صحیح یا غلط بودن عبارات زیر را مشخص نمایید. *



تایید

برای تمیز کردن یخچال از زغال اکتیو استفاده می کنیم. (1 نمره)



تایید


جهت سفید ماندن رنگ قارچ هنگام سرخ کردن ، به آن نمک اضافه میکنیم . (1 نمره)



تایید

برای نگهداری حبوبات بهتر است از ظروف لعابی استفاده کنیم. (1 نمره)



تایید

از همزن در آشپزخانه برای مخلوط کردن مواد سبک به مواد سنگین استفاده میشود. (1 نمره)



تایید

کار المنت در گاز فر برای انتقال گاز به شعله ها و در صورت خاموش شدن شعله ، قطع گاز به طور اتوماتیک است. (1 نمره)



تایید

برای تهیه سس اردور ماهی تن از سس مایونز استفاده می شود. (1 نمره)



تایید

تخم‌مرغ مورد استفاده در خمیر کیش بایدخام باشد. (1 نمره)



تایید

برای تهیه سس مایونز از سس خردل استفاده می شود. (1 نمره)



تایید

برای پخت گوشت معمولا باید در جه ی فر ۱۷۵ درجه فانهایت یا ۳۵۰ درجه سانتیگراد باشد. (1 نمره)



تایید

اگر سس مایونز کمی شل شد چه باید کمی روغن مایع اضافه می‌کنیم. (1 نمره)



تایید

بهترین روش برای ثابت ماندن رنگ سبزیجات چیست؟    (1 نمره)



تایید

در صورت دسترسی نداشتن دانه کاج جهت تهیه سس پستو از چه چیزی می‌توان استفاده کرد ؟ (1 نمره)



تایید

پاپریکا چه نوع ادویه ای است ؟    (1 نمره)



تایید

سس لازم برای تهیه سالاد سیب درختی چیست ؟ (1 نمره)



تایید

میوه جات و سبزیجات حاوی کدام ویتامین ها میباشند ؟   (1 نمره)



تایید

 اولین نشانه که میتوان کنسرو فاسد را تشخیص داد، چیست ؟   (1 نمره)



تایید

برای تهیه سس پستو از چه پنیری استفاده می‌کنیم ؟  (1 نمره)



تایید

مواد لازم سس سفید کدام مورد است ؟  (1 نمره)



تایید

پوره چیست ؟    (1 نمره)



تایید

بهترین نحوه مصرف سیب زمینی به چه صورت میباشد ؟   (1 نمره)



تایید