زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون علوم تجربی پایه هفتم خرداد 1400 به صورت دیجی فرم

به نام خدا

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



مرحله بعد
1_کدامیک واحد(یکای) چگالی می باشد؟
1-نیوتن
2‌‌-کیلوگرم
3-گرم بر سانتی متر مکعب 
4-سی سی

(0.5 نمره)



تایید

2-به مخلوط 2یا چند فلز...... می گویند؟
1-آلیاژ
2‌-ترکیب
3-عنصر
4-هیچکدام
(0.5 نمره)



تایید

3-سختی چیست؟
1-به مقاومت اجسام در برابر ضربه سختی می گویند
2-به مقاومت اجسام در برابر کشیده شدن سختی می گویند
3-به مقاومت اجسام در برابر خم شدن سختی می گویند
4-به مقاومت اجسام در برابر خراشیدن سختی می گویند

(0.5 نمره)



تایید

4-محل گوارش نهایی غذا کدام قسمت دستگاه گوارش است؟
1-معده
2-روده باریک
3-روده بزرگ
4-مری
(0.5 نمره)



تایید

5- صفرا در کجا تولید و در کجا ذخیره میشود؟
1-معده-کیسه صفرا
2-کبد-کیسه صفرا
3-پانکراس-کبد
4-کیسه صفرا-پانکراس
(0.5 نمره)



تایید

6-ابتدا و انتهای گردش ششی خون کدام حفره های قلب است؟
1-بطن راست - دهلیز چپ
2-بطن چپ - دهلیز راست
3-بطن راست - دهلیز راست
4-بطن چپ - دهلیز چپ

(0.5 نمره)



تایید

7-در کدام روش انتقال گرما به ماده نیاز نیست؟
1-رسانش
2-همرفت
3-تابش
4-هیچکدام

(0.5 نمره)



تایید

8-عمق سطح ایستابی به چه عواملی بستگی دارد؟ 
1-میزان بارندگی
2-میزان برداشت آب
3-شیب زمین
4-همه موارد
(0.5 نمره)



تایید

9-بزرگترین منبع غذایی بدن کدام مورد زیر می باشد؟
1-معده
2-روده باریک
3-کبد
4-روده بزرگ
(0.5 نمره)



تایید

10‌-بدن ما با استفاده از نور آفتاب کدام ویتامین را می سا زد؟ 
1-A
2-D
3-B
4-C
(0.5 نمره)



تایید

11-کدام بخش یاخته(سلول) نفوذپذیری انتخابی دارد؟ 
1-غشای پلاسمایی
2 - سیتو پلاسم
3-هسته
4-دیواره یاخته
(0.5 نمره)



تایید

12- واحد سازنده ی پروتئین ها چه نام دارد؟
1-آمینو اسیدها
2 - گلوکز
3-سلولز
4-کربوهیدرات
(0.5 نمره)



تایید

13-بهترین منبع غذایی ید چیست؟
1-میوه ها
2-لبنیات
3-غذاهای دریایی
4-سبزیجات
(0.5 نمره)



تایید

14-صفرا به هضم کدام گروه از مواد غذایی کمک می کند؟
1-نشاسته
2-لیپیدها
3-پروتئین ها
4-قندها
(0.5 نمره)



تایید

15-کدام ویتامین ها در روده ی بزرگ انسان ساخته می شود؟
1-K-B
2-A-D
3-B-C
4-K-C
(0.5 نمره)



تایید

16-کدام یاخته خون  در عمل انعقاد خون نقش دارد؟
1-گلبول قرمز
2-گلبول سفید
3-پلاکت ها
4-پلاسما
(0.5 نمره)



تایید

17-باد حاصل کدام روش انتقال گرماست؟
1-تابش
2-رسانش
3-همرفت
4-هیچکدام
(0.5 نمره)



تایید

18-یکای اندازه گیری انرژی گرمایی چیست؟
1-درجه سانتی گراد
2-ژول
3-نیوتن
4-سلسیوس
(0.5 نمره)



تایید

19-وزن یک جسم 200 گرمی چند نیوتن است؟
1- 20نیوتن
2- 200نیوتن
3- 2نیوتن
4- 2000 نیوتن
(0.5 نمره)



تایید

20‌‌- در زمستان ها چرا اجسام آهنی از چوبی سردتر به نظرمی رسند؟
1-چون آهن از جوب سردتر است
2-چون چوب گرم‌تر است
3-اهن از چوب رسانایی بیشتری دارد
4-اهن عنصر ولی چوب ترکیب است
(0.5 نمره)



تایید

21-تنها فلز مایع سمی  کدام است؟
1-اهن
2-مس
3-الکل
4-جیوه
(0.5 نمره)



تایید

22-کدامیک از مواد زیر ترکیب است؟
1-آب
2-دی اکسیدکربن
3-هیدروژن
4- 1و2
(0.5 نمره)



تایید

24-علت جذر و مد چیست؟
1-امواج دریا
2-باد
3-نیروی گرانشی ماه و خورشید 
4-زلزله های زیر دریایی
(0.5 نمره)



تایید

24-در تهیه بتن کدام ماده زیر استفاده نمی شود؟
1-آب
2-آهک
3-ماسه
4-سیمان
(0.5 نمره)



تایید

25-در بوجودآمدن کدام انرژی های زیر خورشید نقشی ندارد؟
1-سوخت های فسیلی 
2-انرژی هسته ای
3-انرژی زمین گرمایی
4- 2و3
(0.5 نمره)



تایید

26-کدامیک از اندامک های زیر در یاخته جانوری وجود ندارد؟
1-میتوکندری
2-غشای سلولی
3-کلروپلاست
4-هسته
(0.5 نمره)



تایید

27-کدام ماده مغذی زیر در تولید انرژی بدن نقش دارد؟
1-کربوهیدرات ها
2-لیپیدها
3-پروتئین ها
4- 1و2
(0.5 نمره)



تایید

28-کدام عناصر به ترتیب در ساختار استخوان وساختار یاخته های قرمز خون نقش دارند؟
1-کلسیم-آهن
2-ید-سدیم
3-منیزیم-کلر
4-سدیم-مس
(0.5 نمره)



تایید

29-مولکول‌هایی که سرعت واکنش های شیمیایی مواد غذایی را زیاد می کنند........ نام دارند
1-آب
2-دی اکسید کربن
3-آنزیم
4-نشاسته
(0.5 نمره)



تایید

30-در پایین قفسه سینه پرده........ قرار داردکه با تغییر شکل خود باعث دم و بازدم می شود.
1-دیافراگم
2-اپی گلوت
3‌-روده 
4- 1و2
(0.5 نمره)



تایید

31-سرخرگ آ‌ئورت به کدام حفره قلب متصل است؟
1-دهلیز چپ
2-بطن چپ
3-بطن راست
4-دهلیز راست

(0.5 نمره)



تایید

32-تفاوت چربی های گیاهی با چربی های جانوری چیست؟
1-چربی های گیاهی در دمای معمولی جامد ولی چربی های جانوری مایع اند
2-چربی های گیاهی در دمای معمولی مایع و چربی های جانوری جامد اند
3-چربی های گیاهی مفید و چربی های جانوری مضر اند
4- 2و3
(0.5 نمره)



تایید

33-کدامیک از انرژی های زیر تجدید ناپذیر اند؟
1-سوخت های زیستی
2-انرژی زمین گرمایی
3-انرژی خور‌شیدی
4-انرژی هسته ای
(0.5 نمره)



تایید

34-دمای تعادل پنجاه سی سی آب 40درجه با پنجاه سی سی آب20 درجه چقدر است؟
1- 60درجه
2- 30 درجه
3- 20درجه
4- 40درجه
(0.5 نمره)



تایید

35-میزان انرژی جنبشی به چه عواملی بستگی دارد؟
1-سرعت
2-جرم
3-ارتفاع
4- 1و2
(0.5 نمره)



تایید

36-تبدیل انرژی ‌‌ در ژنراتور چگونه است؟
1-الکتریکی به حرکتی
2-الکتریکی به نورانی 
3-حرکتی به الکتریکی
4-شیمیایی به گرمایی 
(0.5 نمره)



تایید

37-انرژی هرگز به وجود نمی آید یا از بین نمی‌رود تنها شکل آن تغییر می‌کند و مقدار کل آن ثابت می‌ماند این بیانگر قانون......... است
1-جاذبه
2- پایستگی انرژی
3-نیوتون
4- 1و3
(0.5 نمره)



تایید

38-واحد اندازه گیری قطر نوک مداد کدام است؟
1-میلی متر
2-سانتی متر
3-سی سی
4-میلی لیتر
(0.5 نمره)



تایید

مهمترین عامل حیات چیست؟
1-هوا
2-آب
3-غذا
4- 1و2
(0.5 نمره)



تایید

در ساخت فولاد زنگ نزن کدام عنصر شرکت ندارد؟
1-نیکل
2-کروم
3-کربن
4-آهن
(0.5 نمره)



تایید