زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان شیمی دهم فصل سوم، پودمان سوم. اسفند 1400 هنرستان گل ارا به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

۵- در محلول سیر شده مقدار حل شونده ...........مقدار انحلال پذیری است. (1 نمره)



تایید

۱۴-در مخلوط نشاسته در آب کدام گزینه درست است. (1 نمره)



تایید

۲-سکه بهار آزادی چه نوع محلولی است. (1 نمره)



تایید

۸-با افزایش فشار انحلال گازها در آب چه تغییری می کند (1 نمره)



تایید

۱- مخلوط آب و نمک و روغن چند فاز است. (1 نمره)



تایید

۱۳-شیر جزو کدام دسته از مواد است. (1 نمره)



تایید

۴-در هوا حلال کدام گاز است. (1 نمره)



تایید

۳-هوا چه نوع محلولی است. (1 نمره)



تایید

۹-اگر انحلال پذیری ماده ای بین یک گرم ویکصدم گرم باشد آن ماده چه نامیده می شود. (1 نمره)



تایید

۷-با افزایش دما انحلال پذیری گازها در آب چه تغییری می کند. (1 نمره)



تایید

۱۱-جنب جوش وحرکت نا منظم ذرات کلوئید را چه می نامند (1 نمره)



تایید

۱۰-پخش نور در کلوئید را چه می نامند (1 نمره)



تایید

۶-نمک چگونه در آب حل می شود. (1 نمره)



تایید

۱۵-مهمترین حلال صنعتی پس از آب کدام است. (1 نمره)



تایید

۱۲-چه عاملی باعث پایداری ذرات کلوئیدی می شود (1 نمره)



تایید