زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون ازمون تشریحی پودمان سوم روغن. کلاس دوازدهم صنایع غذایی دو. هنرستان تقوی به صورت دیجی فرم

با سللام به سوالات زیر با دقت و سرعت عمل پاسخ دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 24 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

ناخالصی های دانه شامل چه مواردی است و روش اندازه گیری آن چگونه است؟ (1.5 نمره)



تایید

روش کار دستگاه اکسترکتور را به صورت کامل توضیح دهید.  (1.5 نمره)



تایید

بوجاری معمولا توسط......... و.......... صورت می گیرد. (1 نمره)



تایید

تعریف نرمه و ذکر تمام آثار منفی آن (2 نمره)



تایید

برای جلوگیری از افزایش دما در هنگام انبار چه اقداماتی می توان انجام داد؟ (1.5 نمره)



تایید

شرایط و ویژگی‌های حلال مناسب برای استخراج روغن را بنویسید. (2 نمره)



تایید

جنس مخزن نگهداری روغن خام و مخزن حمل روغن را ذکر کنید (1 نمره)



تایید

دو تا از معایب روش غوطه وری استخراج را بنویسید (1.5 نمره)



تایید