زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید و بسته بندی فرآورده های غلات(دونات ) به صورت دیجی فرم

با نام و یاد خدا آزمون رو شروع کنید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

مصرف بیش از اندازه مخمر در فرمولاسیون دونات سبب چه مشکلاتی می شود؟ (1 نمره)



تایید

مزایای استراحت دادن به خمیر چیست؟(4مورد ) (1 نمره)



تایید

نقش روغن در فرآیند سرخ کردن دونات چیست؟ (1 نمره)



تایید

میزان جذب روغن دونات در طی فرآیند سرخ کردن به چه چیزی بستگی دارد؟ (1 نمره)



تایید

نقش شیر خشک به عنوان ماده اولیه مورداستفاده در تهیه دونات چیست؟ (1 نمره)



تایید

هدف از مرحله تخمیر نهایی چیست ؟ و در چه شرایطی انجام می شود؟ (1.5 نمره)



تایید