زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پایانی دیماه سلامت وبهداشت به صورت دیجی فرم

با آرزوی موفقیت و سلامتی
لطفاً بعد از شروع امتحان از سایت خارج نشوید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 50 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

تعریف سلامت ازنظر ابن سینا (0.5 نمره)



تایید

چرا پیشگیری مقدم بر درمان است  (0.5 نمره)



تایید

وزن مناسب نشانه کدام نوع سلامت است  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک نشانه سلامت اجتماعی است  (0.5 نمره)



تایید

الگوی خرید ومصرف از نمونه های کدام عامل موثر بر سلامت است  (0.5 نمره)



تایید

انتخاب مواد غذایی به چه عواملی بستگی ندارد  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک به ازای یک گرم مصرف 9کیلو کالری انرژی تولید می کند  (0.5 نمره)



تایید

واحد سازنده کدامیک اسید آمینه است (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد در باره آب صحیح نیست  (0.5 نمره)



تایید

مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی بیانگر کدام اصل تغذيه سالم است  (0.5 نمره)



تایید

بیماری ناشی از کمبود ید کدام است  (0.5 نمره)



تایید

خوردن بیش از حد غذادر شرایط خشم وناراحتی به کدام عامل چاقی مربوط می شود  (0.5 نمره)



تایید

کدام یک عوارض جانبی کاهش وزن سریع نیست  (0.5 نمره)



تایید

بی ام ای برای کدامیک کاربر د دارد (0.5 نمره)



تایید

کاهش وزن مناسب در ماه چقدر است  (0.5 نمره)



تایید

اختلالات چربی خون از کدام نوع مشکلات چاقی است (0.5 نمره)



تایید

الگوی سیب بیشتر در مردان شایع است  (0.5 نمره)



تایید

بیشترین آلودگی در مواد غذایی چگونه ایجاد می شود  (0.5 نمره)



تایید

حشرات از جمله کدام عامل فساد مواد غذایی هستند  (0.5 نمره)



تایید

کدام بیماری غذازاد نیست  (0.5 نمره)



تایید

 کدام عامل فساد مواد غذایی جزو عوامل مکانیکی است (0.5 نمره)



تایید

دمای نگه داری غذا بصورت داغ چقدر است  (0.5 نمره)



تایید

نداشتن زیور آلات از جمله کدام نکات جلوگیری از فساد مواد غذایی است  (0.5 نمره)



تایید

بیماریهای ناشی از غذا کدامند (0.5 نمره)



تایید

بالاترین علت مررگ ومیر در ایران چیست  (0.5 نمره)



تایید

ایسکمی چیست  (0.5 نمره)



تایید

در بین عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی کدام یک از مهم ترین عوامل خطر هستند (0.5 نمره)



تایید

عوامل ایجاد کننده فشار خون بالا کدام است  (0.5 نمره)



تایید

با افزایش سطح ldl خون خطر بروز بیماری های قلبی و عروقی کاهش می یابد (0.5 نمره)



تایید

برای مصرف خوراکی کدام گروه از روغن های خوراکی توصیه می شود (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از علائم سکته مغز ی نیست (0.5 نمره)



تایید

کدام بیماری از طریق دستگاه تناسلی منتقل می شود (0.5 نمره)



تایید

کدام راه انتقال ایدز نیست  (0.5 نمره)



تایید

در دوربینی کره چشم بزرگتر از حد طبیعی است  (0.5 نمره)



تایید

وظیفه ی لاله گوش جمع‌آوری امواج صوتی و انتقال به بخش میانی گوش می باشد (0.5 نمره)



تایید

کدام بیماری پوستی نیست  (0.5 نمره)



تایید

وظیفه اصلی مو چیست  (0.5 نمره)



تایید

عوامل اصلی ایجاد پوسیدگی دندان کدامند (0.5 نمره)



تایید

چرا خواب برای دوران کودکی و نوجوانی مفید است  (0.5 نمره)



تایید

کدام عامل هشدار دهنده سرطان است  (0.5 نمره)



تایید