زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون خشکبار واحد یادگیری چهار. سبزی خشک به صورت دیجی فرم

سلام به سوالات زیر با دقت و سرعت عمل پاسخ دهید
موفق باشید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 12 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

نام پدر خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

رطوبت حداکثر سبزی های خشک شده چقدر است؟ (1 نمره)



تایید

سورتینگ پیاز خشک بر چه اساسی انجام می شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام سبزی از خانواده ی سوسنی هاست؟ (1 نمره)



تایید

در مورد کدام سبزی قبل از پوست گیری به مرحله اضافی نیاز است؟ (1 نمره)



تایید

در مورد کدام سبزی ها از دی اکسید گوگرد استفاده نمی شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام ویتامین در سبزی های ذکر شده برای خشک کردن وجود ندارد؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه می تواند در شیرینی پزی هم استفاده شود برای ایجاد عطر و طعم؟ (1 نمره)



تایید

تفاوت سبزی خشک کوکو و آش در چیست؟ (1 نمره)



تایید

مقدار مواد خارجی در سبزی خشک؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد باعث افزایش حجم مدفوع نمی شود؟ (1 نمره)



تایید

اندازه سبزی مناسب سبزی خرد شده برای خشک کردنم معمولا چقدر است؟ (1 نمره)



تایید

کدام روش آنزیم بری به نرم شدن بافت محصول منجر نمی شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام سبزی از خانواده متفاوتی است؟ (1 نمره)



تایید

مراحل قبل و بعد از درجه بندی در تولید سبزی خشک کدامند؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد در مورد فیبرها صحیح است؟ (1 نمره)



تایید

کدام سبزی با بقیه تفاوت دارد؟ (1 نمره)



تایید

علت فساد پذیری سبزی ها کدام است؟ (1 نمره)



تایید

در مورد کدام سبزی ها لازم است فرایند سریعتر صورت گیرد؟ (1 نمره)



تایید