زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون شیمی یازدهم تجربی303نوبت دوم خرداد1400 به صورت دیجی فرم

بنام خالق یکتا
لطفابه پرسشهابادقت پاسخ دهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 100 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام دبیرستان:
دبیرمربوطه:شکوهی
مدت آزمون:۱۰۰دقیقه
تاریخ:۱۴۰۰٫۳٫۴
رشته:علوم تجربی
پایه :یازدهم۳۰۳نوبت دوم خردادماه۱۴۰۰
*



تایید

جای خالی راباعبارتهای درست کامل کنید:
الف)خواص فیزیکی شبه فلزهابه .........شبیه است ودرهردوره ازجدول تناوبی ازچپ به راست شعاع .....می یابدوازخصلت فلزی .......می شود.
ب)بوتانول نسبت به هگزانول درآب انحلال پذیری .......دارد.
ج)رادیکالهاگونه هایی باانرژی.......هستند که واکنش پذیری......دارندوتوسط...........دربدن جذب می شوند.
د)بااستفاده ازگرماسنج لیوانی گرمای واکنش در.......ثابت رااندازه گیری می کنیم.
(2 نمره)



تایید

درموردسوالات زیر،چندگزینه صحیح است؟
الف)آنتالپی همان محتوای انرژی است.
ب)استرهاازواکنش یک اسیدویک آمین تولیدمی شوند.
ج)ازبنزین به عنوان ضدبیدبرای نگهداری فرشهااستفاده می شود.
د)متان،ساده ترین عضوازخانواده آلکانهاست.
(0.5 نمره)



تایید

علت سرخ فام بودن رنگ یاقوت چیست؟
الف)وجودعناصردسته sوd
ب)وجودعنصرکبالت درترکیب آن
ج)وجودعناصرواسطه دستهd
د)وجودعنصرآهن درترکیبات آن
(0.5 نمره)



تایید

چهارعامل اثرگذاربرسرعت واکنشهای شیمیایی درمحلولهاکدامند؟
الف)دما،فشار،حالت فیزیکی ماده،حجم ظرف
ب)فشار،دما،حجم ظرف،حالت فیزیکی ،چگالی
ج)کاتالیزگر،غلظت،فشار،چگالی
د)دما،غلظت،کاتالیزگر،نوع موادواکنش دهنده
(0.5 نمره)



تایید

انسان درطولذتاریخ ازچه تعدادازروشهای زیرجهت نگهداری طولانی مدت موادغذایی استفاده می‌کرده است؟
الف)نمک سودکردن
ب)خشک کردن
ج)منجمدکردن
د)حذف کردن
(0.5 نمره)



تایید

بوی ماهی ناشی از وجود.........های موجوددرآن است وایجادسوزشوخارش درپوست دراثرنیش مورچه قرمزبه دلیل وجود.......درآن میباشدودرمیوه های تمشک وتوت فرنگی.........‌‌‌...وجوددارد. (0.75 نمره)



تایید

نفت سفیدشامل آلکانهایی باتعداد......تا.......اتم کربن است. (0.5 نمره)



تایید

برای هریک ازموادداده شده،یک کاربر بنویسید:
کولار:
Pvc:
(0.5 نمره)



تایید

درستی یا نادرستی هریک ازمواردزیرراباذکردلیل بنویسید:
الف)حبه قندآغشته به خاک باغچه زودترمی سوزد.(.  )علت:
ب)لباسهای نخی درمحیط گرم و مرطوب زودترپوسیده می شوند.( )علت:







(1.5 نمره)



تایید

به پرسشهاپاسخ دهید:الف)کدام هیدروکربن دمای جوش بیشتری دارد؟c8H18یاc3H8چرا؟
ب)چراتخم مرغ درون آب پخته میشود ولی درروغن زیتون تغییر محسوسی نمی کند؟






(1.5 نمره)



تایید

نام ترکیب مقابل را بنویسید: (1 نمره)



تایید

شکل زیرفرمول ویتامینkرانشان میدهد.
الف نام گروه عاملی موجوددراین ترکیب چیست؟
ب)این ویتامین درآب بهترحل میشودیاچربی؟






(1.5 نمره)



تایید

گاز Noیکی ازآلاینده های خروجی ازاگزوزخودروهاست.اگردرشرایط معینRN2:0/15مول برثانیه باشد،RNOرابرحسب مول بردقیقه حساب کنید (1 نمره)



تایید

طعم وبوی خوش آناناس به دلیل وجودترکیات مقابل درآن است.فرمول ساختاری اسیدوالکل سازنده آن را بنویسید. (1.5 نمره)



تایید

نام وساختارمنومرسازنده پلی سیانواتن راتعیین کنید.کاربردآن چیست؟

(1 نمره)



تایید

ازواکنش۴۰۰گرم آهن(۱۱۱)اکسیدباخلوص۷۰درصدچندگرم Feتولیدمی شود؟
(Fe:56,Fe2O3:160گرم)







(2 نمره)



تایید

بااستفاده از اطلاعات داده شده آنتالپی واکنش زیررابااستفاده ازقانون هس محاسبه کنید: (2 نمره)
دریافت سوال 17



تایید

(1.25 نمره)
دریافت سوال 18



تایید