زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امور تغذیه دهم مدیریت ب شایستگی2 به صورت دیجی فرم

تعداد سوال15    زمان 20دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

بهترین روش برای پیاز داغ کردن....است (1 نمره)



تایید

چرا نبایدکشمش رادر روغن داغ تفت دهیم؟ (1 نمره)



تایید

.......برنجی است که پس از آبکش کردن آن را بامواد دیگری مانند گوشت وحبوبات مخلوط ودم می کنند (1 نمره)



تایید

نمک خورش هایی که با مرغ تهیه می شوندرا بایددر ......اضافه کرد. (1 نمره)



تایید

ماده اصلی ته چین چیست؟ (1 نمره)



تایید

گراتن چیست؟ (1 نمره)



تایید

درعمل ور آمدن ،خمیربایدتقریبا به مدت.....ساعت استراحت کند تاحجم آن ....برابرپف کند. (1 نمره)



تایید

کدام سبزی آش رشته نمی باشد؟ (1 نمره)



تایید

درپخت چلو آب موردنیازبرای جوشاندن وآبکش کردن باید چند برابرحجم برنج باشد. (1 نمره)



تایید

درمربا وشربتهابه دلیل.....و......شکرک زدن بوجود می آید. (1 نمره)



تایید

در تهیه تاس کباب سیب زمبنی به صورت.....می باشد. (1 نمره)



تایید

میزان کدام سبزیها در کوفته برنجی کمتر است؟ (1 نمره)



تایید

وقتی شربت سرد شد وبین دو انگشت به صورت یک نخ کش بیایددر قنادی به آن.....می گویند. (1 نمره)



تایید

برای خیساندن برنج به ازای هر 2تا3پیمانه....نمک کوبیده میریزند. (1 نمره)



تایید

چاشنی خورش آلو .....است (1 نمره)



تایید