زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آشپزی با ماکروویو به صورت دیجی فرم

گزینه صحیح را انتخاب کنید. این امتحان فاقد نمره منفی می باشد . پس به تمامی سوالات پاسخ دهید. دبیر مربوطه : عارفیان

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 10 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

آبی که از مرغ یا گوشتی که در فر موج پز گذاشته ایم به شکل ................... باشد یعنی نیم پز شده است.



تایید

آبی که از مرغ یا گوشتی که در فر موج پز گذاشته ایم به شکل ................... باشد یعنی گوشت خون دار است.



تایید

از نشانه های ماهی پخته شده در فر موج پز چیست؟



تایید

روی غذایی که باید خشک از کار در بیاید حوله ......... یا دستمال پارچه ای بکشید تا بخار را جذب کند.



تایید

هنگام گرم کردن آش یا سوپ آن را 2-3 بار .......... .



تایید

درب ظرف آش و سوپ را بهتر است ............ تا آب آن کم نشود،یا اگر جوشید به دیواره فر نپاشد.



تایید

روی ماهی بخارپز را با روکش .............. یا کاغذ .................. بپوشانید.



تایید

غذاهای شیرین به واسطه .................. که دارند زودتر داغ می شوند.



تایید

در یک فر موج پز متوسط هر بار می توان ................ بشقاب غذا را گرم کرد.



تایید

درصورتی که یک بشقاب را وارونه روی بشقاب دیگر قرار دهیم ازکجابایدبفهمیم غذا داخل بشقاب گرم شده است؟



تایید

در پختن تره بار باید مدت پخت را هر چه ................... در نظر بگیریم تا تره بار پخته ،زنده و شاداب بماند.



تایید

برای طبخ رست بیف خون دار درجه حرارت مناسب پخت چیست ؟



تایید

برای پخت کامل رست بیف چه درجه حرارتی لازم است؟



تایید

برای بریان شدن مرغ در فر موج پز چه باید کرد؟



تایید

در پخت ماهی های لطیف،مانند حلوای سفید و کشفک ،مدت پخت را باید ....................... گرفت.



تایید