زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان فصل سوم شیمی هنرستان 104 به صورت دیجی فرم

پودمان فصل سوم شیمی هنرستان خلیج فارس           کلاس یازدهم الکتروتکنیک                    نام دبیر عزیزی                           اسفند 99

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی: *



تایید

رشته تحصیلی: *



تایید

3- درستی یا نادرستی عبارات زیر را مشخص کنید.
 الف) با حل شدن ضد یخ در آب هم نقطه جوش و هم نقطه انجماد محلول بیشتر می شود. 
 ب)استون حلال مناسبی برای چربیها، رنگ ها و انواع لاکهاست. 
 پ) ذرات پخش شده در سوسپانسیون ها مانند کلوئید ها بعد از مدتی ته نشین می شوند.
 ت) اضافه نمودن نمک طعام به کلوئید منجر به کاهش پایداری آن می شود.
(1 نمره)



تایید

2-در هریک از محلول های زیر حلال و حل شونده را مشخص کنید.
 الف)سکه طلا
 ب)هوا
(1 نمره)



تایید

6- انحلال پذیری گازها در مایعات با افزایش دما چه تغییری می کند؟ مثال بزنید. (1.5 نمره)



تایید

1-در هر یک از مخلوط های زیر، تعداد فازهای موجود را تعیین کنید.
 الف) مخلوط آب و یخ و نمک : 
 ب) مخلوط روغن، آب و شکر:
 ت) مخلوط آب و قند و نمک:
 ت)مخلوط نمک و قند:
(1 نمره)



تایید

4-با توجه به نمودار داده شده به سوالات زیر پاسخ دهید.
 الف)انحلال پذیری KNO3 دردمای 20 درجه سانتی گراد و NaCl در دمای 100 درجه سانتی گراد چند گرم می باشد؟ 
 ب)نقطه B نسبت به منحنی انحلال پذیری پتاسیم نیترات(KNO3)چه نوع محلولی را نشان می دهد؟چرا؟ 
 پ)انحلال پذیری کدام ماده با افزایش دما کاهش می یابد؟
(2 نمره)
دریافت سوال 4



تایید

8-دو مورد از تفاوت های بین محلول ها و کلوئید ها را بنویسید. (2 نمره)



تایید

9-فاز پخش کننده و پخش شونده در سس مایونز چیست؟ (1 نمره)



تایید

7- نام هر کدام از کلوئیدهای زیر را نوشته و یک مثال بزنید.
 الف)کلوئید گاز در جامد
 ب)کلوئید مایع در جامد
 پ)کلوئید جامد در مایع
(1.5 نمره)



تایید

5-انحلال نمک و شکر در آب چه تفاوتی با یکدیگر دارد؟ (1 نمره)



تایید