زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس سلامت و بهداشت درس پنجم و ششم به صورت دیجی فرم

سلام ؛ لطفا بعد از ورود به آزمون به هیچ عنوان از آن خارج نشوید چون امکان ورود مجدد برای شما غیر ممکن خواهد بود . 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

۱- بیشترین آلودگی در مواد غذایی در اثر بی احتیاطی در کدام گزینه زیر ایجاد میشود؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۲- اصول و موازین بهداشتی برای جلوگیری از الودگی و فساد مواد غذایی شامل چه مواردی میشود؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۳- بهترین دما برای نگهداشتن غذا به صورت کاملا داغ چه دمایی است ؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۴- بهترین دما برای نگهداری غذا به صورت کاملا سرد چه دمایی است ؟ (0.5 نمره)



تایید

۵- کدام گزینه زیر از اصول رعایت بهداشت محیط نیست ؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۶- استفاده غیرمجاز از سموم دفع افات نباتی جز کدام یک از عوامل ایجاد فساد در مواد غذایی میشود (0.5 نمره)



تایید

۷- وجود سوسک خانگی در محیط تولید مواد غذایی جز کدام عامل فساد می باشد ؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۸- وجود رطوبت در محیط نگهداری مواد غذایی جز کدام عامل فساد است ؟؟  (0.5 نمره)



تایید

۹- بیماری های ناشی از غذا معمولا با چه عوارضی همراه هستند سه مورد نام ببرید؟؟ (1.5 نمره)



تایید

۱۰- چه‌زمانی گفته میشود که یک ماده غذایی دچار فساد شده است ؟؟ (2 نمره)



تایید

۱۱- وجود کرم کدو‌ در گوشت گاو‌ آیا باعث بیماری در انسان میشود ؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۲- به هر نوع حالت ناخوشایند و رنج آوری اطلاق میشود که احساس تندرستی فرد را دچار اختلال کند  ....... گفته میشود  (0.5 نمره)



تایید

۱۳- کنترل کدام دسته از بیماری های زیر در اثر استفاده از واکسن انجام میگیرد؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۴- بیماری عروق کرونر قلب کدام قسمت از بدن را تحت تاثیر قرار میدهد؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۸- قاتل خاموش لقب کدام بیماری می باشد ؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۷- کدام بیماری در اثر ایجاد لخته خون درکنار پلاک در یک رگ میشود؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۸- فشار خون چیست ؟ دامنه فشار خون طبیعی چند است ؟؟ (2 نمره)



تایید

۱۹- میزان نمک مصرفی در طول یک روز برای افراد بالای ۵۰ سال و افراد زیر ۵۰ سال به ترتیب  چقدر باید باشد ؟؟ (1 نمره)



تایید

۲۰- کلسترول موجود در بدن چگونه ساخته میشود ؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۱- کدام گزینه در مورد کلسترول خوب غلط است ؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۲- برای حلوگیری از افزایش چربی خون چه کارهایی را پیشنهاد نمی کنید ؟؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۳- سه نوع از چربی های موجود در مواد غذایی را نام ببرید ؟؟ (1.5 نمره)



تایید

۲۴- مهم ترین علامت بالینی در سکته قلبی چیست ؟؟ (1.5 نمره)



تایید

۲۵- چهار مورد از نشانه های حمله قلبی را نام ببرید ؟؟ (2 نمره)



تایید