زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تخمیر به صورت دیجی فرم

با آرزوی موفقیت

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

افزایش در میزان کل ماده خشک مخصوصاً------و---------- سرم باعث استحکام لخته می شود (1.5 نمره)



تایید

نقش هموژنیزاسیون چیست؟ (1.5 نمره)



تایید

پاستوریزاسیون ماست در چه دمایی انجام می شود؟ (1.5 نمره)



تایید

پس از افزودن مواد ------ بسته بندی محصول صورت می‌گیرد بسته بندی ها باید در شرایط----- باشد (1.5 نمره)



تایید

برای رسیدن به ماست با بهترین کیفیت مرحله دوم سرد کردن باید به صورت ----- و در مدت ---- ساعت صورت گیرد (1.5 نمره)



تایید

ماست نوشیدنی پمپهای با فشار------ جایگزین پمپ های -----برای انتقال از تانکهای تخمیر به سرد کننده میگردند (2 نمره)



تایید

کدام مورد جز مواد طعم دهنده می باشد؟ (1.5 نمره)



تایید

کدامیک جز رنگ های مجاز خوراکی محسوب می شود؟ (1.5 نمره)



تایید

ماست منجمد از نظر خصوصیات فیزیکی بسیار شبیه ---- است ودر یک خصوصیات مثل مزه یه ---- ماست دارد (2 نمره)



تایید

تواید دوغ گازدار کربناته آن است که وجود کربناته فلزی در مخلوط باعث -------ماست شود (1.5 نمره)



تایید

افزودن چه ماده ی باعث ازاد شدن کربن دی اکسید می شود؟ (2 نمره)



تایید

مقدار نمک دوغ معمولی چقدر است؟ (2 نمره)



تایید