زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریزی تغذیه نوبت دوم دهم مدیریت به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱. .......... علاوه بر رفع گرسنگی نیازهای بدن را نیز تامین می‌کند.  (1 نمره)



تایید

۲. ویتامین............... از طریق تابش اشعه خورشید به پوست جذب می‌شود .  (1 نمره)



تایید

۳. از بین ویتامین های زیر کدام یک از محلول در چربی هستند ؟ (1 نمره)



تایید

۴. منظور از................ در تغذیه این است که هر یک از مواد غذایی در حد نیاز بدن‌ مصرف شود.   (1 نمره)



تایید

۵. مهمترین خواص آنتی اکسیدان ها چیست ؟ (1 نمره)



تایید

۶. علت اصلی چاقی چیست ؟ (1 نمره)



تایید

۷. چه زمانی پخت غذا کامل میشود ؟ (1 نمره)



تایید

۸. افرادی که شاخص توده بدنی آنها زیر ۱۹ باشد.............. به شمار می آیند . (1 نمره)



تایید

۹.‌مریم ۹۴ کیلو وزن‌ دارد و دارای ۱۶۵ سانتی متر قد هست . شاخص توده بدنی مریم چند است ؟ (1 نمره)



تایید

۱۰. مصرف مداوم کلم مانع جذب کدام ماده در بدن می‌شود؟ (1 نمره)



تایید

۱۱. مسمومیت با نیترات ها جزء مسمومیت با مواد .............. هستند .  (1 نمره)



تایید

۱۲. مهمترین روش برای خشک کردن سبزی‌ها خشک کردن آنها در ............. است   (1 نمره)



تایید

۱۳.‌ ............ همان دورچین غذاست.  (1 نمره)



تایید

۱۴. خوردنی ترش مزه ای که از جوشاندن آب صاف شده کشک بدست می آید.  (1 نمره)



تایید

۱۵. پنیر سفت شده ای است که مزه ای شیرین دارد .‌ (1 نمره)



تایید

۱۶. کته کردن برنج موجب می‌شود که ویتامین .............. آن باقی بماند.‌ (1 نمره)



تایید

۱۷. کدام یک از میوه های زیر را می‌توان خشک کرد؟  (1 نمره)



تایید

۱۸. .............. در کافه ها به نوشیدنی های میوه های گاز دار گفته میشود .  (1 نمره)



تایید

۱۹. کدام یک از مشخصات زیر مربوط به ماهی تازه است ؟ (1 نمره)



تایید

۲۰. کدام یک از پرنده های زیر حلال گوشت است؟ (1 نمره)



تایید




تایید