زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان کشت زعفران کلاس دوازدهم2 به صورت دیجی فرم

با دقت به سوالات پاسخ دهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

دشوارترین وپر زحمت ترین مرحله ی زراعت زعفران چیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام زعفران،زعفران سرقلم گفته می شود؟ (1 نمره)



تایید

درجه حرارت محل نگهداری زعفران نباید از چند درجه بیشتر باشد؟ (1 نمره)



تایید

از حرارت یکنواخت وغیرمستقیم.......جهت خشکانیدن زعفران استفاده می شود. (1 نمره)



تایید

زعفران را درچه ظروفی بسته بندی می کنند؟ (1 نمره)



تایید

محصول زعفران چیست؟ (1 نمره)



تایید

رطوبت نهایی زعفران در رابطه با خشک کردن زعفران از....... بیشتر نباشد (1 نمره)



تایید

کدام یک از روش های زیر از راه های تشخیص زعفران تقلبی از اصل است؟ (1 نمره)



تایید

زمان جداشدن وخشکانیدن زعفران تا رسیدن به رطوبت مناسب نباید از......بیشتر شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر از ویژگی های محل نگهداری گل قبل از جداسازی نیست؟ (1 نمره)



تایید

مقدار زعفران جمع آوری شده در ظروف مخصوص چه مقدار باشد تا اقدام به خشک کردن زعفران با هیتر کرد؟ (1 نمره)



تایید

برای تشخیص زعفران تقلبی از اصل در اثر سوزاندن زعفران نباید چند درصد خاکستر بماند؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک ازموارد زیر از ویژگی های زعفران اصل است؟ (1 نمره)



تایید

برای تشخیص زعفران تقلبی از اصل اگر زعفران را با ۱۰ میلی لیتر بنزین مخلوط کرد نباید ترکیب آن چه رنگ شود؟ (1 نمره)



تایید

برداشت گل زعفران با توجه به شرایط آب وهوایی هر منطقه معمولا چه زمانی شروع می شود؟ (1 نمره)



تایید