1)بیماری ناشی از مصرف غذای آلوده راچه میگویند؟
الف_بیماری واگیر ب) گوارشی
ج) غیر واگیر د) قلبی عروقی
2)داشتن قدرت تطابق با شرایط محیط وبروز عکس العمل مناسب ازخوددربرابر مشکلات وحوادث زندگی به معنای چیست؟
الف) سلامت روحی ب) سلامت جسمی ج) اجتماعی د) معنوی
3)میزان کالری انرژی تولید شده درکدام گروه مواد غذایی بیشتر وچقدر است؟
الف) چربی 8 ب) پروتئین 4
ج) چربی 9 د) ج و ب
4)التهاب مفاصل ازعلایم کدام بیماری است؟
الف) ایدز ب) تب مالت ج) هپاتیت
د) روماتیسم
5)درکدام بیماری پانکراس قادر به تولید هورمون نیست؟
الف) ایدز ب) دیابت 1 ج) دیابت 2
د)ب و ج
6)مهم ترین عامل خطر ساز دیابت نوع 2 کدام است؟
الف) فشار خون بالا ب) کلسترول بالا ج) نژاد وژنتیک د) سن بالای 45
7) قابل درک ترین بعد سلامت چیست؟
الف) روحی ب) جسمی
ج) معنوی د) الف وب
8)کدام ماده دربدن از خوردن نخود یا لوبیا تامین میشود؟
الف) ویتامینهای محلول درآب
ب) چربیها ج) پروتئین کامل
د) پروتئین ناقص
9) ایسکمی قلب چیست؟
الف) زخم شدن عضله قلب
ب) ضعیف شدن عضله قلب
ج) ضعیف شدن خون در رگهای قلب
د) نرسیدن خون کافی به عضله قلب
10)ََ سرطان چیست؟
الف) سلول جهش یافته
ب) تکثیر وانتشارغیر طبیعی سلولهای بدن ج) بزرگ شدن تومورهای بدخیم
د) الف وب
11)این مواد باعث کاهش کلسترول خوب دربدن میشوند؟
الف) اسید چرب اشباع ب) اسید چرب غیر اشباع ج) اسید چرب ترانس د) هیچکدام
12)فشارخون طبیعی چقدراست؟
الف) 120فشار سیستول ب) 80فشار دیاستول ج) 120 فشار دیاستول د) الف وب
13)چند درصد مرگ ومیر درایران مربوط به بیماری واگیر دار است؟
الف) 50درصد ب) 76درصد ج) 95درصد د) 46درصد
14)سرگیجه ودرد قفسه سینه ازعلایم کدام بیماری است؟
الف) فشارخون بالا ب) قلبی عروقی
ج) سکته مغزی د) الف وب
15)برخورداری از وزن مناسب به چه چیزی بستگی دارد؟
الف) تغذیه ب) وزن ج) فعالیت بدنی
د) همه موارد
16)اگر شاخص توده بدنی از 40 بالاتر باشد؟
الف) لاغر ب) معمولی ج) چاقی درجه یک د) چاقی درجه 3
17)کدام مورد بیشترین تاثیر رابرسلامت دارد؟
الف) شرایط محیط ب) سبک زندگی
ج) ژنتیک د) همه موارد
18)بالا بردن سطح سلامت چه نام دارد؟ الف) پیشگیری ب) درمان
ج) بهداشت د) همه موارد
19)به کدام بیماری قاتل خاموش میگویند؟ الف) کبد چرب ب) هپاتیت
ج) فشارخون بالا د) الف وج
20)بدن قادر به تولید کدام ویتامین نیست؟ الف) A ب) K ج) B د) E
(20 نمره)