زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون لبنی به صورت دیجی فرم

فقط پاسخ کوتاه دهیید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در خامه گیری کدام ناخالصی ها به سمت بیرونی صفحات متمایل می شود،دو مورد را بنویسید.



تایید

بهترین دمای خامه گیری چند است



تایید

در بسته بندی خامه نباید نور به خامه برسد، چرا؟



تایید

پاستوریزاسیون روی کدام خواص حسی تاثیر می گذارد؟ یک مورد



تایید

در پاستوریزاسیون خامه معمولی از کدام نوع مبدل حرارتی استفاده می شود



تایید

چه عاملی در خامه میکروب ها را در مقابل حرارت محافظت می کند



تایید

ملاک پاستوریزاسیون خامه چیست



تایید

کدام نوع خامه هموژنیزه نمیشود



تایید

کدام ویتامین در فاز چرب خامه بیشتر دیده می‌شود؟



تایید

به اختلاط پایدار دو مایع غیرقابل حل در یکدیگر چه می گویند؟؟



تایید