زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریز امور تغذیه خرداد1400 به صورت دیجی فرم

به نام خدا

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 150 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

ميزان نيازهاي تغذيه اي هر فرد بر چه اساسي معين مي شوند؟ (2 نمره)



تایید

استفاده از غذاهای مدرن باعث افزایش چه بیماریهایی شده است؟ (2 نمره)



تایید

غذاها از چه نوع مواد مغذي تشكيل شده اند؟ (2 نمره)



تایید

این نوع قهوه کمی زبر تر آسیاب می شود و با دستگاه قهوه ساز دم می شود. (2 نمره)



تایید

........یعنی مقدار مناسب مواد غذایی که برای حفظ سلامت لازمند.

  (2 نمره)



تایید

اگر برنج خیلی شور شد داخل آن ................................ بریزید. (2 نمره)



تایید

در شستن و ضدعفونی کردم مواد غذایی کدام مرحله را اول باید انجام داد؟ (2 نمره)



تایید

نان و سبزیجات را در کدام طبقه فریزر باید نگهداری نمود؟ (2 نمره)



تایید

مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا چیست؟ (2 نمره)



تایید

اين گروه از مواد براي رشد و تكامل و ترميم بافت ها لازم اند. (2 نمره)



تایید

مارگارین چیست؟ (2 نمره)



تایید

موارد  اصول تغذيه صحيح  چیست؟ (2 نمره)



تایید

هدف از الک کردن مواد خشک در شیرینی پزی چیست؟ (2 نمره)



تایید

اين گروه از مواد سرشار از انرژي بوده، تأمين كننده برخي از ويتامين ها و باعث خوش طعمي غذا نيز مي شوند. (2 نمره)



تایید

مشخصات ماهی تازه چیست؟ (2 نمره)



تایید

کدام روش پخت از نظر بهداشتی تائید شده است؟ (2 نمره)



تایید

کرپ چیست؟ (2 نمره)



تایید

اساس اولیه کاناپ چیست؟ (2 نمره)



تایید

گوشت سفید شامل چه گوشتهایی می باشد؟ (2 نمره)



تایید

حق به معنای چیست؟ (2 نمره)



تایید

ظرف مورد استفاده برای تهیه سس باید از چه جنسی باشد؟ (2 نمره)



تایید

عمل کارامل کردن بر روی چه ماده ای انجام میگیرد ؟ (2 نمره)



تایید

از پوره جهت.......................... استفاده می شود. (2 نمره)



تایید

برای معطر کردن شربت سکنجبین از کدام سبزی استفاده میشود ؟ (2 نمره)



تایید

از کدام وسیله برای خالی کردن داخل سبزیها و میوه ها استفاده می شود؟ (2 نمره)



تایید

اولین گام در راه اندازی کسب وکار چیست؟ (2 نمره)



تایید

در این نوع قرار داد زمان آغاز و پایان کار مشخص می شود. (2 نمره)



تایید

بهترین روش برای خشک کردن سبزی چیست؟ (2 نمره)



تایید

ماده اصلی کیک، شیرینی و نان چیست؟ (2 نمره)



تایید

کره و خامه چه زمانی به سس اضافه می شود؟ (2 نمره)



تایید

نياز انسان به مايعات بر حسب ................ و ......................... متفاوت است. (2 نمره)



تایید

عامل بسته شدن کرمها چیست? (2 نمره)



تایید

اگر مقدار ژلاتین در دسرها بیشتر شود باعث................... می شود. (2 نمره)



تایید

بهترین شیوه خروج از انجماد مواد غذایی چه راهی است؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک از غذاهای زیر غذای سنتی ایران میباشد ؟ (2 نمره)



تایید

شمع معمولا بیشتر روی میز ..................... استفاده می شود؟ (2 نمره)



تایید

در کدام غذا خمیر از وسط تا شده و مواد وسط خمیر قرار می گیرد؟ (2 نمره)



تایید

 در پیش غذا کدام غذا را می توان استفاده کرد؟ (2 نمره)



تایید

ادویه سالاد را چه موقع باید اضافه نمود؟ (2 نمره)



تایید

متداول ترین روش تهیه دمنوش چیست؟ (2 نمره)



تایید

اصطلاح قوام آوردن در پختن .... و ...... بکار می رود . (2 نمره)



تایید

عامل اصلی در تهیه ترشی چیست ؟ (2 نمره)



تایید

علت باز شدن کوفته هنگام پخت چیست؟ (2 نمره)



تایید

كدام يك از ويتامين هاي زير در اثر تابش اشعه خورشيد به پوست ساخته مي شود؟ (2 نمره)



تایید

چاشنی خورش قورمه سبزی چیست؟ (2 نمره)



تایید

گارنیش چیست؟ (2 نمره)



تایید

كدام گروه از مواد غذايي براي استحكام استخوان ها و دندان ها و رشد و سلامت پوست لازم اند؟ (2 نمره)



تایید

این ماده لبنی خامه ایست که به آرامی یخ میبندد و گاه مقداری ثعلب به آن می افزایند. (2 نمره)



تایید

 نوشیدنی خنک که از ترکیب شیر، بستنی و میوه تهیه می شود چه نام دارد؟ (2 نمره)



تایید

نمک غذاهای گوشتی را چه موقع اضافه می کنیم؟ (2 نمره)



تایید