زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون یازدهم 20 اسفند ماه 99 به صورت دیجی فرم

این آزمون از مبحث گروه عاملی و عوامل موثر بر سرعت نی باشد.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

اشیای آهنی در هوای خشک به کندی، اما در هوای مرطوب به سرعت  زنگ می زنند. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه درست است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام ترکیب های زیر با یکدیگر ایزومرند؟ (1.5 نمره)
دریافت سوال 7



تایید

اندازه ذرات تشکیل دهنده مواد غذایی با زمان ماندگاری آن ها رابطه مستقیم دارد. (0.5 نمره)



تایید

سرعت واکنش Fe+ HCl -----》 FeCl2 + H2 در اثر کدام تغییرهای زیر کاهش می یابد؟ (ممکن است بیش از یک مورد باشد.)
۱. استفاده از براده آهن به جای گرد آهن
۲. گرم کردن محلول اسید
۳. استفاده از براده آهن به جای قطعه آهن
۴. افزایش غلظت HCl
۵. افزودن آب به ظرف واکنش
(1 نمره)



تایید

در واکنش تیغه روی با محلول مسII سولفات با گذشت زمان مقدار یون روی و اتم های مس افزایش می یابد (0.5 نمره)



تایید

کدام عبارت های زیر درست هستند.
۱. گروه عاملی ترکیب I مشابه گروه عاملی ترکیب آلی موجود در بادام و میخک است.
۲. ترکیب II دارای گروه اتری است که در ترکیب آلی موجود در گشنیز نیز وجود دارد.
۳. هر دو ترکیب ایزومر ساختاری یکدیگرند.
۴. هر دو ترکیب ، سیر نشده اند.
(1 نمره)
دریافت سوال 9



تایید

نمودار زیر نمودار مول- زمان کلسیم کلرید در واکنش کلسیم کربنات و هیدرو کلرید اسید را نشان می دهد:
۱. این واکنش در چه زمانی به پایان می رسد؟
۲. سرعت متوسط تولید کلسیم کلرید در ده ثانیه دوم ، چند مول بر دقیقه است؟
۳. سرعت واکنش در ۲۰ ثانیه اول بیشتر است یا در ۲۰ ثانیه دوم؟ چرا؟
(1.5 نمره)
دریافت سوال 10



تایید

با توجه به شکل پاسخ دهید:
۱. ترکیب ۱ و ۲ به کدام دسته از ترکیبات اکسیژن دار تعلق دارند.
۲. از سوختن کامل یک مول ترکیب ۲ چند مول آب تولید می شود؟
(1 نمره)
دریافت سوال 6



تایید

کدام  موارد از مطالب زیر در مورد ترکیب آلی موجود در توت فرنگی،  درست است؟
آ)  نام آن بنزوییک اسید است و استفاده از آن سرعت فساد مواد غذایی را کاهش می دهد.
ب) به خانواده کربوکسیلیک اسید تعلق دارد و فرمول مولکولی آن  C۷H۶O۲ است.
پ) یک نگهدارنده است و گروه عاملی آن با ترکیب آلی موجود در بادام یکی است.
ت) در ساختار آن ۵ پیوند C-H وجود دارد.
(1 نمره)



تایید

در هر مورد از موارد زیر اثر کدام عامل را بر روی سرعت واکنش بیان می کند؟
آ)  واکنش قند آغشته به خاک باغچه، سریع تر است.
ب) واکنش پتاسیم با آب سرد بیشتر از واکنش لیتیم با آب سرد است.
پ) پاشیدن و پخش کردن گرد آهن روی شعله باعث سوختن آن می شود.
ت) بیمارانی که مشکلات تنفسی دارند، در شرایط اضطراری از کپسول اکسیژن استفاده می کنند. 

(1 نمره)



تایید