زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون غلات پودمان 3 مرحله دوم به صورت دیجی فرم

به نام خداوند بخشنده  و مهربان 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 18 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در کیک روغنی چند درصد از وزن محصول را روغن تشکیل می دهد (1 نمره)



تایید

کدام نقش شکر در کیک نیست (1 نمره)



تایید

تنظیم ویسکوزیته خمیر بر عهده کدام یک از مواد تشکیل دهنده کیک است (1 نمره)



تایید

در تهیه کیک میزان تخم مرغ مصرفی با مقدار...... رابطه مستقیم دارد (1 نمره)



تایید

خمیر کیک نوعی امولسیون روغن در آب است که حباب های هوا در فاز .......و اجزای دیگر فرمول در فاز ....... حل شده اند (1 نمره)



تایید

کدام جز از مواد همراه گلوتن  دیواره سلولی محکم در خمیر کلوچه تشکیل می دهند؟  (1 نمره)



تایید

برای بسته بندی کلوچه کدام یک مناسب است (1 نمره)



تایید

 طولانی شدن زمان اختلاط بعد از افزودن آرد در کلوچه باعث چه مشکلی در محصول میشود  (1 نمره)



تایید

در هنگام نگهداری مغزها محیط گرم باعث....... می شود (1 نمره)



تایید

افزایش قابلیت هضم نقش کدام ماده  از  دونات است (1 نمره)



تایید

چه موقع می گوییم اصطلاحاً خمیر می خوابد (1 نمره)



تایید

تخمیر نهایی در دونات در کدام مرحله صورت می گیرد (1 نمره)



تایید

افزایش دمای سرخ کردن دونات چه مزایا و چه معایبی دارد (1.5 نمره)



تایید

قالب گیری خمیر و مغزی کلوچه در روش صنعتی و سنتی چگونه است (1.5 نمره)



تایید