زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان سلامت و بهداشت پایه دوازدهم انسانی-تجربی(دبیرستان نیک اندیش ) به صورت دیجی فرم

نام دبیر:اسدی راد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 35 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

-گزینه مناسب را انتخاب کنید..

-پرمصرف ترین ماده غذایی در بدن کدام است؟
(0.25 نمره)



تایید

-واحد سازنده پروتئین چه نام دارد؟و چند نوعند؟ (0.25 نمره)



تایید

-الگوهای چاقی سیب و الگوهای چاقی گلابی را باهم مقايسه کنید. (1 نمره)



تایید

-افراد شاغل در مکان های تهیه و توزیع غذا باید چه اصولی را رعایت کنند؟ (0.5 نمره)



تایید

-کربوهیدرات ها در بدن چه وظیفه ای دارند؟
و از نظر غذایی به چند گروه تقسیم میشوند نام ببرید.
(1 نمره)



تایید

-چه عواملی سبب ایجاد فساد در مواد غذایی میشوند؟ (1 نمره)



تایید

-چاقی چیست؟عوامل چاقی را نام ببرید. (1 نمره)



تایید

-انواع ویتامین ها را نام ببرید و در مورد هرکدام مختصر توضیح دهید‌ (1 نمره)



تایید

-بیشترین آلودگی مواد غذایی در چه مراحلی ایجاد میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

-افراد چاق برای کاهش وزن باید چه اصلی را رعایت کنند؟ (0.5 نمره)



تایید

-هرم غذایی چیست؟و گروههای غذایی طبقه بندی شده آن را نام ببرید. (0.75 نمره)



تایید

-وزن مطلوب را تعریف کنید.وزن مطلوب هر فرد به چه عواملی بستگی دارد؟ (0.75 نمره)



تایید

-BMIچیست؟چگونه محاسبه می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

-جاهای خالی را با گزینه های مناسب پر کنید‌.


-حداکثر کاهش وزن مجاز در هفته..........
تا.........گرم است.
(0.5 نمره)



تایید

-براساس قانون تعادل انرژی، تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به دو عامل.........
و‌‌‌‌‌............بستگی دارد.
(0.5 نمره)



تایید