زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت درس 5 به صورت دیجی فرم

به نام خدا 
ازمون ده نمره دارد
بیست دقیقه زمان دارید. 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

1-عبارات زیر  را با کلمه مناسب کامل کنید .
الف-برای افراد شاغل در مکانهای تهیه ،تولید و توزیع غذا. داشتن. ...........و رعایت بهداشت از اهمیت زیادی برخوردار است.
ب-ضربه دیدن در حین برداشت. انتقال نگهداری مواد غذایی از عوامل. ........فساد مواد غذایی است.
ج-نامناسب بودن درجه حرارت محیط
از عوامل. .......فساد مواد غذایی است. 
(1.5 نمره)



تایید

2-منظور از بیماری غذا زاد چیست. توضیح دهید 
عوارض آن را بنویسید 
(2 نمره)



تایید

3-بهترین شیوه مبارزه با سوسک "سوسری " چیست  (1 نمره)



تایید

4-حمله یا رشد باکتری ها ،قارچ هاو کپک ها به مواد غذایی چه پیامدی دارد  (1 نمره)



تایید

5-در خصوص  بهداشت مواد غذایی پاسخ دهید. 
الف.چه زمانی پختن غذا کامل است.
ب-اصول نگهداری غذا را بنویسید.

(1.5 نمره)



تایید

6- سه  مورد از توصیه های خود مراقبتی برای داشتن تغذیه سالم را بنویسید  (1.5 نمره)



تایید

7-از بیماریهای ناشی از غذا عفونت های غذایی چگونه ایجاد می شود  (1 نمره)



تایید

8-بیشترین الودگی در مواد غذایی ،در چه مرحله ای از ارائه مواد غذایی ایجاد می شود.  (0.5 نمره)



تایید