آزمون سوالات پایان ترم دین و زندگی دهم تجربی خرداد 1400 به صورت دیجی فرم

حضرت علی (ع) : علم گنج بزرگی است که با خرج کردن
تمام نمی شود . ( غررالحکم ودررالکلم،ص66)

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد

نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *

الف- در عبارات زیر گزینه مناسب را مشخص کنید:

1- کاملترین هدف کدام است و تحقق آن چه مزیتی دارد؟ (0.5 نمره)

2- تلاش برای رسیدن به نعمت های دنیا چه صورتی دارد و افراد زیرک چگونه آن را اجرا می نمایند؟ (0.5 نمره)

3- چرا خداوند می فرماید: «ولا اقسم بالنفس اللّوامة »؟ (0.5 نمره)

4- درآیه ی شریفه ۹۱سوره مائده، مددجویی شیطان از شراب و قمار، اشاره به کدام راه فریبش می باشد؟ (0.5 نمره)

۵- رسول خدا (ص) با هوش ترین مؤمنان را چه کسانی می دانند؟ (0.5 نمره)

6- پیام آیه ۶۴ سوره عنکبوت «و مَا هذِهِ الحياة الدنيا الّا لَهوُ و لَعبُ و ...» کدام است؟ (0.5 نمره)

7- عُزَیر پیامبر که به چشم خود زنده شدن الاغ را دید چه گفت و این واقعه برای اثبات چه موضوعی در قرآن ذکرگردیده است؟ (0.5 نمره)

8- خبر پیامبران در مورد وقوع معاد چه ویژگی هایی دارد و زندگی انسان در دنیا امکان تحقق عدل الهی را به چه کسانی نمی دهد؟ (0.5 نمره)

9-فضیلتهای افراد چه تأثیری درامتیازات در برزخ دارد و دامنه اعمال انسان چند محدوده دارد؟ (0.5 نمره)

10- وضعیت جسم و روح در برزخ چگونه است؟ (0.5 نمره)

11- بدکاران هنگام شنیدن شهادت اعضای بدن خود با چه لحنی با آنها سخن می گویند؟ (0.5 نمره)

12- «شنیده شدن دوباره ی بانگ سهمناک در عالم و آیه ی « یوم ترجف الأرض و الجبال و كانت الجبال كَثيباَ مهیا» به ترتیب مربوط به کدام یک از وقایع قیامت هستند؟ (0.5 نمره)

13- بالاترین نعمت بهشت برای رستگاران چیست و آنان در بهشت به چه جمله ای مترنم هستند؟ (0.5 نمره)

۱4-غيرقابل قبول بودن مقصرشمردن شیطان به چه علتی است و پاداش اخروی اعمال انسانهاچگونه است؟ (0.5 نمره)

15- مقصود از اینکه رسول خدا (ص) برای مسلمانان اسوه است، چیست؟ (0.5 نمره)

16- اسوه بودن بزرگان مربوط به کدام امور بوده و معنای آن چیست؟ (0.5 نمره)

17- دینداری بر چند پایه استوار است و عبارت شریفه «لا اله الا الله» با حفظ تقدم و تأخر بیانگر چیست؟ (0.5 نمره)

18- از بین رفتن ترس و یاس، ....... عشق و محبت الهی است و با توجه به آیات قرآن، رابطه ی ایمان و محبت الهی یک رابطه ی ....... است. (0.5 نمره)

19- پاسخگوی این شبهه که«قلب انسان با خدا باشد کافی است وعمل به دستورات او ضرورتی ندارد» کدام حدیث است؟ (0.5 نمره)

20- کسی که نیت روزه کرده و می خواهد به سفر برود، در چه صورتی می تواند روزه ی خود را کامل بگیرد و نماز خود راکامل بخواند؟ (0.5 نمره)

21- بازتاب توجه به بزرگی خداوند بر همه چیز هنگام گفتن تكبيرة الإحرام برای نمازگزار چیست ؟ (0.25 نمره)

22- دیدگاه انسان «عفيف» در آراستگی چیست؟ (0.25 نمره)

23-عامل پیش برنده ی انسان در مسیر تعادل در برابر تندروی ها و کندروی ها چه نام دارد و در سخن امام صادق (ع)چگونه به آن اشاره شده است؟ (0.25 نمره)

24- قرآن کریم تبرّج را چگونه عملی معرفی می کند و نتیجه ی آن را چه می داند؟ (0.25 نمره)

25- از نظرمورخان غربی منشا اصلی حجاب کجاست، وپوشش زنان جامعه غربی درعصرحاضرنشانه چیست؟ (0.25 نمره)

26- مؤثرترین عامل در تعیین چگونگی و نوع پوشش ملتها و اقوام چیست وعبارت قرآنی «ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين» بیانگر کدام است؟ (0.25 نمره)




در حال ذخیره اطلاعات...
تا دریافت کدپیگیری منتظر بمانید
متاسفانه اطلاعات شما ثبت نشد.
به هیچ وجه از این صفحه خارج نشوید
مجددا ثبت نهایی را انتخاب کنید تا کد پیگیری را دریافت کنید
موارد اجباری را تکمیل کنید