زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فصل 3 شماره 3 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 10 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

ژله و دوغ هر دو نوعی کلوئید محسوب می شوند. (0.25 نمره)



تایید

مخلوط هایی که وضعیتی بین محلول و سوسپانسیون دارند ، را مخلوط کلوئیدی می نامند. (0.25 نمره)



تایید

تهیه لعاب کاشی ها و شیشه های رنگی ، کاربرد کلوئیدها را در چه زمینه ای نشان می دهد؟  (0.5 نمره)



تایید

ذرات کلوئیدی دارای جنب و جوش دائمی و حرکت های ------ هستند که به آن --------- گفته می شود. (0.5 نمره)



تایید

کدام مرحله از مراحل تصفیه آب ، با استفاده از خواص کلوئیدی صورت می گیرد؟  (0.5 نمره)



تایید

ذره های کلوئیدی بار الکتریکی خود را چگونه به دست می آورند؟ (0.5 نمره)



تایید

اندازه ذرات پخش شونده در کلوئید ، بین ۱ تا ۱۰۰ نانومتر است. (0.25 نمره)



تایید

با افزودن یک الکترولیت به کلوئید ، می توان پایداری آن را کاهش داده و سبب لخته شدن ذرات کلوئیدی شد. (0.25 نمره)



تایید

در کلوئید نشاسته در آب ، نشاسته را -------- می نامند. (0.5 نمره)



تایید

جمله " ذره های کلوئیدی دارای چنان اندازه ای هستند که می توانند نور را پخش کنند. " نشان دهنده کدام ویژگی کلوئید می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

از بین مخلوط های زیر ، چند مورد آن سوسپانسیون است؟ 
" شربت خاکشیر _ چسب قطره ای _ آب نمک _ رنگ پوششی _ شربت معده _ سکه طلا " 
(0.5 نمره)



تایید

علت پایداری کلوئیدها در چیست؟  (0.5 نمره)



تایید