زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پایانترم آزمایشگاه میکروبیولوژی2-یکشنبه به صورت دیجی فرم

با سلام 
آزمون پیش رو دارای 10 نمره می باشد که شامل 20 سوال 0.5 نمره ای است 
به سوالات با حفظ تمرکز و خونسردی پاسخ دهید 
با آرزوی موفقیت برای شما 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 35 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره دانشجویی خود را وارد نمایید *



تایید

10- کدام یک از لوازم آزمایشگاهی زیر برای برداشتن محلول و یا نمونه آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد؟ (0.5 نمره)



تایید

15- کدام یک از دستگاه های زیر جهت آماده سازی شرایط مناسب کشت برای میکروارگانیسم ها بهترین گزینه است؟ (0.5 نمره)



تایید

9- در رنگ آمیزی گرم به چه منظور از لوگول استفاده می نماییم؟ (0.5 نمره)



تایید

20- کدام یک از موارد زیر تعیین کننده صحت انجام کار در مرحله تهیه رقت سریالی می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

4- برای تهیه smear از چه نوع حلالی جهت بارگذاری نمونه میکروبی بر روی لام استفاده میکنیم ؟ (0.5 نمره)



تایید

13- کدام یک از موارد زیر جزء موارد مندرج بر روی برچسب محیط کشت نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

6- کدام یک از موارد زیر جزء مشکلات شمارش بر مبنای CFU محسوب نمیشود؟ (0.5 نمره)



تایید

18- کدام یک از خصوصیات الکل- استون باعث استفاده از آن در رنگ آمیزی گرم شده است؟ (0.5 نمره)



تایید

3- باکتری های گرم مثبت در رنگ آمیزی گرم به رنگ ............. خواهند بود. (0.5 نمره)



تایید

8- در روش شمارش بر اساس کدورت سنجی، افزایش رشد و گسترش باکتری ها موجب ایجاد ................ می شود. (0.5 نمره)



تایید

1- کدام یک از بخش های میکروسکوپ برای کم و زیاد کردن میزان نور ورودی می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

12- اهمیت واحد کلنی ساز در کدام یک از موارد زیر به درستی نشان داده شده است؟ (0.5 نمره)



تایید

19- بهترین و مناسب ترین ظرف کشت جهت شمارش باکتری ها ، ظرفی است که.............................. (0.5 نمره)



تایید

14- علت Lyse گلبول ها در محیط کشت chocolate agar چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

11- در کدام یک از روش های اندازه گیری زیر، پایه و اساس اندازه گیری بر مبنای ترکیبات شیمیایی تولید شده توسط میکرو ارگانیسم ها می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

16-در تهیه رقت سریالی ، برای تهیه رقت 10(-2)، به اندازه ............ از رقت 10(-1) را به لوله شماره 2 می افزاییم. (0.5 نمره)



تایید

7- کدام یک از موارد زیر در ارتباط با شمارش باکتری اهمیت دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

5- تخمین تعداد سلول باکتری را ........................ می نامند. (0.5 نمره)



تایید

2- تفاوت محیط کشت خالص و ناخالص در چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

17- برای حذف اکسیژن از محیط کدام راه را پیشنهاد میدهید؟ (0.5 نمره)



تایید